Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 952 / 3 / 0
xanax to to samo so alpra zomitern alrpx, moze klepia was inaczej dopelniacze :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 3955 / 147 / 0
ja teraz po 1mg alpragenu czuje sie jak po afobamie w tej samej ilosci.

a kosztowal 9 zeta.
Ostatnio zmieniony 08 września 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 952 / 3 / 0
na mnie alprazolam nigdy nie dzialal z mniejsza dawka niz 5 mg + piwka , ale wtedy bylo juz spoko :D
  • 115 / 1 / 0
gdybys mial czysta postac alprazolamu moglbys sprobowac. Benzo sa skonstruowane specjanie a*la retard ,ze w wodzie Ci sie nie rozpusci takze zatrzyku tez tak od reki nie zrobisz, wiec automatycznie przy paleniu leku xanax ,to pewnie karcerogennosc x1000)
  • 115 / 1 / 0
mam pytanie po jakim czasie wystepuje skret od odstawienia alpry???
Jestem na dawce 8mg doba. Choc zdarzaja sie przerwy po 7 godzin i nic.
  • 115 / 1 / 0
prosze o scalenie.....

Ps. Czy z benzo mozna schodzic naprzemiennie? Tak jak z opiatow. Z helu na jakis zamiennik i daje sie rade bez tego stopu drastycznego?

Np. Poczekac maxymalnie caly dzien ,a na noc co stosowac aby zasnac? Bo tak to musze ojebac 4-5mg alpry zeby zasnac........ Wiec to bez sensu, moze ktos doradzic?
Czy moze jesli jest sensowny gbl to gblem jakos to wytrzymac. Klonow nie chce bo dziury w glowie mi za duze robi i splatanie.r
  • 952 / 3 / 0
niestety , radzilbym zamienic to benzo na lek o dlugim dzialaniu , a nie zebys jadl co kilka godzin, najpierw klony pozniej rolki, chyba ze sam zjedziesz maxymalnie z alpry i rolki bo rolki dzialaja w chuj dluzej niz alpra poczytaj sobie
  • 1343 / 18 / 0
W tamtym tyg. 1,5mg w 2 dawkach, dzis małego stresa bede miał - czy 1mg wziety dzisiaj w takim odstepie czasu to nie wjebka w uzaleznienie, czy mozna przyjac ok. 48h po przyjeciu abilify i ile powinienem sobie zrobić przerwy od wziecia nastepnej dawki i czy ewent jakbym sie wjebał to ok. 30mg zapasu będzie starczyło przed lekarzem za 8 dni? bo w tamtym tyg. ten 1mg poturbował mnie mocno, mija 10 min. i czuje ładowanie alpry

edit: małe, ale to wciaz ładowanie alpry, zasilane zielona tea i yereba matee :yay:
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 596 / 1 / 0
Powiecie mi jak wy oceniacie dokładnie działanie alpry, np w odróżnieniu od relanium lub klonów
  • 1180 / 5 / 0
Działanie alpry z Xanaxu w nieprzesadnej dawce to jest super ekstra czysty/klarowny pobudzający do działania i niwelujący wszelakie spięcia w mózgu flow.

Zomiren w takiej samej dawce co xanax działa (przynajmniej na mnie jak krzyżówka diazepamu z klonem, coś jak temazepam, wyraźnie czuć ociężałość i pewnego rodzaju przymuła, ale do opaniowania bez problemu, jednak nie ma tej xanaksowej czystosci)

Rolka to jest takie benzowe zamulenie, a klona i tak wolę najbardziej bo jest tani i dobry + wydajny, ale działanie Xanaksu też jest świetne, nawet lepsze niż klona, tylko za krótko działa i zwały po nim są straszliwe i pojawiają się w tempie ekspresowym.
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.