28 lutego 2023Teabadger pisze: Żadna tam melatonina, tylko pregabalina - ona mi niesamowicie uregulowała i poprawiła sen. Wstawanie wypoczętym o 4-rtej rano stało się niczym trudnym. Fakt, ale ja też lubię na dzień dobry (oprócz kawy) jebnąć 1 mg alpry, 10 mg zolpidemu i 300 mg pregabaliny. Potem jeszcze 8 mg buprenofiny i mogę wszystko.
Co ciekawe, słabsze benzosy o płytszym profilu, acz dłuższym działaniu, nie generują tego laga, ani uboków w postaci zimnej skóry i kończyn.
Co najmniej dziwna akcja, z benzo-koksu zostały same nieprzyjemności.
Zwiększenie dawek jedynie nasila działania niepożądane i co najwyżej zwarzywia, więc nawet nie podbijam sobie tolerki.
Rzeczy bliższe profilem klonom i rolkom trybią tak, jak dawniej. Magia i boost alpry odeszły w zapomnienie.
28 lutego 2023Teabadger pisze: Żadna tam melatonina, tylko pregabalina - ona mi niesamowicie uregulowała i poprawiła sen. Wstawanie wypoczętym o 4-rtej rano stało się niczym trudnym. Fakt, ale ja też lubię na dzień dobry (oprócz kawy) jebnąć 1 mg alpry, 10 mg zolpidemu i 300 mg pregabaliny. Potem jeszcze 8 mg buprenofiny i mogę wszystko. Mam dostęp do każdego benzo, więc myślę jak się wymiksować z tego zjebanego programu substytucyjnego. Benzo by pomagały na objawy fizyczne, loperamid wiadomo, ale może czymś na początku zastępować stopniowo buprenofinę, np. tramadolem? Wiem, że go nie będę na początku czuł, ale chcę, żeby wyczyśćić się z bupry, bo mam dość kar za to, że sobie wezmę alprę na sen jak za drzwiami drą się do późnych godzin nocnych. Poszedłem do lekarza to on mi wypisał.... KETREL (kwetiapina). To jakaś kpina!Odstawkę samych benzo mam oklepaną, robiłem to wiele razy. Diazepam to król w tej kwestii i nic tego nie zmieni, chyba, że chlordiazepoksyd (Elenium) ma jakieś jeszcze lepsze właściwości. Ale to trzeba byłoby o to pytać @przodownik . Powiem Wam, ale się najebałem, a nic nie piłem
![]()
![]()
![]()
![]()
A może komuś śniło się, że w Trójmieście zna doktorka, który pisał co miesiąc recki na 8 mg Bunorfin w celu substytucji w pełni domowej? To kurestwo koliduje mi z pracą i z normalnym funkcjonowaniem. Ja zrozumiem kary za bycie nonstop nakurwionym towarem ulicznym, fetą, kokainą, przychodzenie pijanym, ale do kurwy nędzy - małe dawki benzo są traktowane jako takie samo przewinienie? No nie może tak być!
Mod proszę o scalenie postów.
06 marca 2023blokowiska666 pisze:Prega 300-600mg + Alpra 1-2mg + Bupra 2mg = doskonałe sampoczucie, takie śniadanie zapewnia mi piękny dzień, niezależnie od okoliczności, wszystko robię na totalnym luziku i z bananem na ustach przez cały czas. Jak dodam jeszcze wieczorkiem po tym miksie, 2 lampki wina i parę buchów dobrej indiki to się rozpływam z rozkoszy, ^_^28 lutego 2023Teabadger pisze: Żadna tam melatonina, tylko pregabalina - ona mi niesamowicie uregulowała i poprawiła sen. Wstawanie wypoczętym o 4-rtej rano stało się niczym trudnym. Fakt, ale ja też lubię na dzień dobry (oprócz kawy) jebnąć 1 mg alpry, 10 mg zolpidemu i 300 mg pregabaliny. Potem jeszcze 8 mg buprenofiny i mogę wszystko. Mam dostęp do każdego benzo, więc myślę jak się wymiksować z tego zjebanego programu substytucyjnego. Benzo by pomagały na objawy fizyczne, loperamid wiadomo, ale może czymś na początku zastępować stopniowo buprenofinę, np. tramadolem? Wiem, że go nie będę na początku czuł, ale chcę, żeby wyczyśćić się z bupry, bo mam dość kar za to, że sobie wezmę alprę na sen jak za drzwiami drą się do późnych godzin nocnych. Poszedłem do lekarza to on mi wypisał.... KETREL (kwetiapina). To jakaś kpina!Odstawkę samych benzo mam oklepaną, robiłem to wiele razy. Diazepam to król w tej kwestii i nic tego nie zmieni, chyba, że chlordiazepoksyd (Elenium) ma jakieś jeszcze lepsze właściwości. Ale to trzeba byłoby o to pytać @przodownik . Powiem Wam, ale się najebałem, a nic nie piłem
![]()
![]()
![]()
![]()
A może komuś śniło się, że w Trójmieście zna doktorka, który pisał co miesiąc recki na 8 mg Bunorfin w celu substytucji w pełni domowej? To kurestwo koliduje mi z pracą i z normalnym funkcjonowaniem. Ja zrozumiem kary za bycie nonstop nakurwionym towarem ulicznym, fetą, kokainą, przychodzenie pijanym, ale do kurwy nędzy - małe dawki benzo są traktowane jako takie samo przewinienie? No nie może tak być!
Przerobiłem 2 paki alprazolamu po ok 2 latach przerwy ehh najlepsze benzo bo czuć to wejście klon tego nie ma ale na trudny okres w życiu wybrałbym klonazepam do ćpania definitywnie alprazolam- kokaina benzodiazepin. Tolerancja rośnie w tempie książkowym pod koniec drugiego opakowania 3mg robiły jak na początku 1 mg. Brałem zawsze raz na dobę z rana co 2-3 dzień i nie mam żadnego zjazdu nic z tych rzeczy. Jakby się nie wydarzyło. Ale faktem jest, że ten jeden raz 3mg to była max dawka jaką przyjąłem na dobę bo nie jestem głupim debilem jak tutaj coniektórzy.
Teraz jakieś 2-3 mies przerwy od benzo i na kolejnej wizycie biere znowu.
Aha pozdrawiam @pomasujplecki mam nadzieję że sobie radzisz z zejścia z 30mg alprazolamu dobowo XD
05 marca 2023yakubu86 pisze: Gdzie dostane pewną e-recepte na Xanax? Trzeba to drukować czy wystarczy z telefonu pokazać w aptece?
Są sklepy/apteki które wysyłają benzodiazepiny wraz z wystawioną receptą?
I thought I was someone else, someone good
11 marca 2023Hlaskover pisze:Drukować nie trzeba - wystarczy podać pesel i czterocyfrowy kod recepty. Ale pewnej e-recepty to nie dostaniesz nigdzie. Fakt jest szansa, że ktoś na to pójdzie jak sprzedasz dobrą bajerę ale tu dużą rolę zagrają twoje zdolności aktorskie i szczęście. Bez dokumentacji medycznej wcale nie tak łatwo dostać benzodiazepiny. Nawet w tych przychodniach online proszą o wrzucenia skanów. Sklepów ani aptek, które by sprzedawały benzo z receptami nie ma. Tutaj już zaczyna się czarny rynek.05 marca 2023yakubu86 pisze: Gdzie dostane pewną e-recepte na Xanax? Trzeba to drukować czy wystarczy z telefonu pokazać w aptece?
Są sklepy/apteki które wysyłają benzodiazepiny wraz z wystawioną receptą?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.