Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 927 / 288 / 5
@dobryjakchleb niekoniecznie będzie bardziej anksjolityczne działanie, lorafen działa zdecydowanie mocniej antypsychotycznie niż reszta benzodiazepin, mocniej nasennie i sedatywnie niż alpra ale wcale nie bardziej przeciwlękowo (anksjolitycznie)
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 44 / 3 / 0
czy miał ktoś tak, że komuś alpra zwietrzała, np poprzez minimalne uszkodzenie tej folijki aluminiowej w blistrze i przez to słabiej działała, czy to w ogóle tak działa, że leki mogą zwietrzeć?
  • 631 / 103 / 0
Z racji nawrotu poejebanych stanów lękowych przeplatanych atakami paniki udałam się do rodzinnego który rzecz jasna od bomby wypisał mi neurol 1mg, 30, sztuk. Od wczoraj wjebałam już 6. Już 6. Jak ja to mam sensownie rozłożyć żeby nie żreć tego aż tyle ale żeby czuć ten efekt którego potrzebuje? To nie jest tak, że ja sobie wkręcam że 1-2 mg to jest za mało i mnie „nie trzepie”. Już tyle czasu biorę alpre( z przerwami) i nie wiem co się dzieje ale na ten moment potrenuje tego działania bo mam wrażenie że to końcu mi coś odjebie jak nie zapanuje na tym stanem lękowym i nad atakami paniki. Pomimo że tyle czasu to stosuje to spytam jak się czujecie bo tej minimalnej dawce leczniczej to jest 1mg? Bo ja pomimo rzadkiego stosowanie mam wrażenie że nie klepię ta dawka. Jakieś złote sposoby? Zaznaczam że nie biorę cały czas tylko z dużymi przerwami
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 3 / / 0
Siema, mam pytanko. Dostałem od kumpla blister alpragenu po 1mg. Pamiętam, jak lata temu brałem afobam, czyli lek z taka sama substancja czynną czy jak to się tam nazywa, no czyli alprazolamem. Pamiętam, ze afobam działal dobrze, był chill, wyjebka, czułem po prostu jego działanie i było przyjemnie.

Tym czasem wziałem alpragen wczoraj, nie biorąc benzo już lacznie z 5 lat, tylko czasem tygodniowe ciągi z Zolpidemem (ale też nie bralem juz z rok). No i wziałem ją... i troche sie zrobilo dziwnie, niezbyt przyjemnie i spac sie zachcialo. Zero fazy, zero przyjemnosci, zero relaksu, dalej bylem spiety jakis. Czemu to nie zadziałało? Dzisiaj wziałem znowu 1 mg (wczoraj lacznie dwa) i znowu dziwne uczucie sie zrobilo, nie jakos bardzo, po prostu zmuła i poszedłem spac na dwie godziny. Afobam kiedys działał, czemu to nie zadziałało? chciałem troche ulgi poczuc w trudnym czasie a tu taka lipa. mam jeszcze z 7 sztuk, ale chyba oddam albo wyrzuce. bez sensu

a ponoc xanax dziala inaczej? prawda to? jak to mozliwe jak to wlasciwie to samo tylko nazwy handlowe inne?
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2024 przez Erosick, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 81 / 11 / 0
@Erosick mam podobnie z pregabą, kiedyś działała zajebiście i euforycznie a teraz tylko delikatnie odmula. weź może 2-3mg i zapij energolem, ewentualnie zjedz grejpfrut i weź potem 1,5-2mg. co do firmy to nie ma szans że xanax działa lepiej niż alprox czy inny alpragen, to nie są suplementy gdzie od samego pozwu jak już ktoś zechce zbadać owy suplement miną co najmniej dwa lata zanim ktoś wyżej poniesie groszowe w stosunku co do przychodów konsekwencje w efekcie czego większość supli szczególnie tych aptecznych skierowanych do emerytów których nikt nie sprawdza to ściek totalny. Alprazolam to w każdym przypadku jest lek, który jak każdy inny lek jest ściśle kontrolowany jeszcze zanim będzie mógł być w ogóle sprzedany, alprazolam to alprazolam i każdy działa tak samo tylko do xanaxu dochodzi to potężne placebo związane z tym jak został wypromowany przez popkulture
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 81 / 0
Benzo czesto tak dziala, to nie jest 3cmc ze cie wypierdala tylko powowduje wzgledna trzezwosc, luz, nawet chec do dzialania i pozwala prosciej rozwiazywac problemy.
A czy jest roznica pomiedzy nazwami handlowymi? Jakas tam jest, najlepiej wedlug mnie dziala wlasnie Xanax, Afobam moze alpragen ale to subtelne zmiany wiec mozesz iec to w chuju.
Jestem dość trudny.
  • 3 / / 0
ale mi to nie dalo zadnego luzu ani relaksu. Po prostu wydawalo mi sie ze czuje sie dziwnie a po godzinie chcialo mi sie spac. zero efektow relaksu luzu przyjemnosci. nic. a kiedys dzialalo. wiem jak fajnie dzialaja benzo a to zadzialalo beznadziejnie
  • 3 / 2 / 0
05 kwietnia 2024mmigotka pisze:
Z racji nawrotu poejebanych stanów lękowych przeplatanych atakami paniki udałam się do rodzinnego który rzecz jasna od bomby wypisał mi neurol 1mg, 30, sztuk. Od wczoraj wjebałam już 6. Już 6. Jak ja to mam sensownie rozłożyć żeby nie żreć tego aż tyle ale żeby czuć ten efekt którego potrzebuje? To nie jest tak, że ja sobie wkręcam że 1-2 mg to jest za mało i mnie „nie trzepie”. Już tyle czasu biorę alpre( z przerwami) i nie wiem co się dzieje ale na ten moment potrenuje tego działania bo mam wrażenie że to końcu mi coś odjebie jak nie zapanuje na tym stanem lękowym i nad atakami paniki. Pomimo że tyle czasu to stosuje to spytam jak się czujecie bo tej minimalnej dawce leczniczej to jest 1mg? Bo ja pomimo rzadkiego stosowanie mam wrażenie że nie klepię ta dawka. Jakieś złote sposoby? Zaznaczam że nie biorę cały czas tylko z dużymi przerwami

jest pewien typ cpunow ktory charakteryzuje sie brakiem umiejetnosci dawkowania substancji wszelakich i wlasnie z benzo najczesciej to wychodzi przez ten specyficzny profil dzialania (niedzialania)
sprobuj neuroleptykow z wodka, moze nie brzmi zbyt przyjemnie ale jesli to cie nie usadzi to chyba tylko zastrzyk w dupsko
  • 81 / 11 / 0
03 kwietnia 2024dobryjakchleb pisze:
czy miał ktoś tak, że komuś alpra zwietrzała, np poprzez minimalne uszkodzenie tej folijki aluminiowej w blistrze i przez to słabiej działała, czy to w ogóle tak działa, że leki mogą zwietrzeć?
Jak ma zwietrzec jak niektóre firmy pakują to w słoiki. Mało tego, oryginalny xanax w dawce 2mg jest sprzedawany w słoikach właśnie, gdyby to mogło zwietrzec to tak by nie robili
05 kwietnia 2024mmigotka pisze:
Mam to samo, muszę brać minimum 4mg podczas gdy obecny lekarz daje mi tylko słoiczek 0.5mg na miesiąc nosz k.wa. odpowiadając na pytanie to po "leczniczym" 1mg nie czuje nic po OGROMNYM I PRZEPOTEZNYM 2MG nie mam już takiej fobii społecznej i np po miesiącu piwniczenia i napierdalania w gierki potrafię wyjść jak kulturalny człowiek na jakąś rozmowę o pracę czy przedłużyć karnet na siłkę całodobową (chodzę o 3 rano jak tylko kilka osób jest xdd) natomiast na stany lękowe czy ataki paniki te 4mg to jest minimum jak zjem przedtem grejpfrut, biorę ta alpre na pusty żołądek i jestem na wysokiej dawce pregi, w innych przypadkach potrzebuje 6 czy nawet 8mg a też nie szaleje z alpra i po roku przerwy te 0.5mg x 30 na miesiąc jakoś mi wystarcza
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1436 / 232 / 0
Ja przez parę lat leciałem na RC benzo ale po 2 latach przerwy nawet 0,25 mg alpry działało przeciwlękowo. Po paru latach rozsądnego używania benzyn obecnie czuję działanie 0,5 mg ale naprawdę różnica jest po 1 mg. Na szczęście daję radę bez benzo na co dzień, chyba udało mi się przez redukcję klonazepamu wyjść z wjebania i zamierzam alprę używać tylko okazyjnie ale to dopiero po jakimś czasie, nie wiem ile trzeba zaczekać po odstawieniu benzo żeby móc znowu je bezpiecznie brać, gdzieś czytałem że rok ale to chyba przesada.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.