Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
oj z tym bym się nie zgodził, można się zdrowo najeść ścierwaminy i przechlać to jeszcze lepiej tak do urwania filmu.
Nieraz nam się zdarzało. Ogólnie podły miks dla zdrowia.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Na mnie trening nie działa, teraz mogę wypić 1/3 tego, co mogłem jeszcze ze 3 lata temu
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Muszrom »
kwestia treningu? gówno prawda.

Kiedyś mogłem chlać (możecie wierzyć lub nie) 12 browarów zagryzanych surowym mięchem mielonym (strażnik texasu hehe) i nie byłem tak nawalony aby nie móc normalnie porozmawiać czy się poruszać. A teraz po dosyć długim odstawieniu alco w kąt jestem dosyć pijany po 4 browarach (wódę trochę bardziej toleruje o dziwo) ja mam coś co mógłbym nazwać "odwrotnością tolerancji" wlasciwie to w moim przypadku obecnie jest tak że dopóki się jakoś ruszam to moge chlać lecz jeżeli siedzę w miejscu to kaput po niedużej ilości Ale w sumie od czasów mojej "świetności" dosyć radykalnie schudłem.
Uwaga! Użytkownik Muszrom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Rzeczą normalną jest że wypijesz więcej gdy jesteś w ciągłym ruchu. Szybsze spalanie, metabolizm i takie tam.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 232 / / 0
proponuje godzinę przed libacją zapodać sobie schabowego z frytkami i szklankę kwasku cytrynowego.
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Haos »
Mój osobisty przepis stosuje go prawie zawsze jak wiem że jakieś ciężkie picie będzie:
po pierwsze trzeba sie rozruszac, 2-3 dni po pare browarków dziennie, naprawde wzmacnia trochę głowę. W dzień picia podczas dnia 2-3 browary.
Przed łojeniem wódy dobrze sie najeść, polecam flaki i bigos.
30 min przed piciem amfetamina, średnia ilość. W moim przypadku 200mg.
Nie trzymać wódki za długo w jamie ustnej, to wzmaga odruch wymiotny, najlepiej odrazu do przełyku i popita.
Pamietajcie też o zagryzce ;-)

gdy pierwszy raz zastosowałem ten "przepis" to sie ostro zdziwiłem, impreza na całego niektórzy zgony a ja, kurwa, trzeźwy.

@down
dla kazdego indywidualna dawka zalezy takze od jakosci prochu, zreszta ja rzadko amfe wciagam, 200mg optymalna dawka
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2010 przez Haos, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie istnieje. Moje posty to fikcja literacka.
  • 115 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kliki »
Przygotowujesz się jak na wojnę ;) A jednorazowo dwie sety umiarkowanie dobrego prochu to nie jest "średnia dawka"
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
Nie rozumiem kretynów, którzy chcą sobie zwiększyć "tolerkę" na alko. Oddałbym wiele żeby jedno piwo mnie załatwiało a nie 10 lub 15. Jeżeli już bardzo chcecie to proponuję się uzaleznić od alkoholu wtedy będziecie mieć tolerkę jak chuj.

P.S. Nic nie musicie żreć tłustego, wystarczy że jeden z drugim najebią się dzień wczesniej konkretnie i zapewniam, że na kacu tolerancja wzrasta znacznie.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Zwiekszanie tolerki? To conajmniej bezsensowne. Rozumiem, ze koledzy sie z Ciebie smieja, ze po 1 piwie odpadasz na klodzie, ale czy to nie korzystniej? ;p

Do zwiekszania tolerki to chyba najlepsza bedzie woda. Napierdalaj sam pod wieczor 2x0,5 starogarda to Ci sie w ogole odechce pic. Kuracja trwa jakies 5 miesiecy. Powodzenia.

Mnie tam 1 piwo robi troche, juz coraz mniej ale zawsze. Jak juz pic to na 1 sie nigdy nie konczy, 2-3 minimum.
Feel free. Of me.
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
siny, szczylu gnojowy, to chyba nie do mnie zaadresowałeś posta?
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.