Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Tolerancja na alko bardzo szybko rośnie ,każdy by chciał poczuć faże podstawówki

w przeciwieństwie do innych substancji z alkoholem trzeba się męczyć to nie jest spalanie to nie jest wciągniecię tylko picie dużej ilości jest męczące

więc jak wzmocnić działanie alkoholu a nie zmieniać profilu działania

Jedyny pomyśł to połaczyć z baclofenem ale nie więcej niż 30 mg powyżej 30 mg zmienia profil działania i jest ogólnie niebepieczne

a jakie wy macie propozycje :-)
  • 1530 / 9 / 0
Może benzo albo dex. Dłuższe przerwy pomagają, albo picie na pusty żołądek. Tylko po co? Szkoda zdrowia, a tak jak dawniej chyba już nigdy nie będzie. Można jeszcze probować mieszać alkohole ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 248 / 3 / 0
Prosta sprawa zapijanie szotów browarem, u-booty lub mix szampan+wóda. Tylko trzeba się na chwilkę zatrzymać i zastanowić, czy to normalne, żeby szukać drogi do szybkiej zapierdolki. Są jeszcze bardzej nierozsądne sposoby, ale nie będę podsuwał głupich pomysłów. Aha i szybka najebka z dużym prawdopodobieństwem skończy się zerwanym filmem i przygodami rodem z filmów akcji 3. kategorii. Może lepiej spróbować GBL.
  • 1519 / 20 / 0
Kiedyś słyszałem taką legende że kawa wzmacnia, energetyki też. Ja tam nie widziałem różnicy
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 600 / 4 / 0
Też nie widziałem różnicy przy kawie i energetykach, powiedziałbym nawet że słabiej klepie.

Jak już wcześniej ktoś napisał: picie na pusty żołądek, mixy (wóda+browar, szampan+cokolwiek, DXM+alko, poza tym palenie dużych ilości fajek w trakcie picia, picie na siedząco (bez tańców, hulanek, łażenia, które to czynności dopiero później można uskutecznić), bo ja wiem? Chyba to wszystko.
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 292 / 5 / 0
ja po kawie do alkoholu nie czułem różnicy. Po np wypiciu 1l energetyka do 4-paka czułem trochę inne działanie.

Natomiast energetyk do wódy to w moim przypadku kamikaze-miks. Urwany film prawie na pewno gwarantowany..
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 1530 / 9 / 0
Taki mix jest niebezpieczny.

Kiedyś szliśmy na imprezę to się trochę porobiliśmy browarami. Już nie dawałem rady i chciałem iść spać ale podsunęli mi jakiegoś energetyka to jak nowo narodzony. Spokojnie piłem browary, a potem musiałem odprowadzać na chatę tych którzy mi go dali ale sami nie pili.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 51 / / 0
W moim wypadku wysiłek w trakcie picia powoduje iż następna dawka alkoholu klepie dużo mocniej. Przy czym zaznaczam iż mówię o jakimś realnym i ciut dłuższym zmęczeniu organizmu typu kilka seri pompek i brzuszków lub dobry kawałek biegu w trakcie picia ,a nie o np spacerze z piwem czy rozpoczęciu chlania zaraz po wysiłku( Choć to też ma jakieś przełożenie aczkolwiek według mnie mniejsze)
Polecam również picie w saunie %-D Można sobie przelać piwo w bidon i spokojnie w środku żłopać lub wychodzić co parę minut na dobrego szota. Zajebka gwarantowana.
I ostatnie znacznie bardziej zabójcze od picia na siedząco - picie na leżąco. Stawiamy flachę przy łóżku włączamy film wygodnie się układamy i tylko co chwilę siadamy ,ale polać i się napić.Bardzo przyjemne ,a jak wstaniemy po 1,5h efekt jest piorunujący.
  • 2518 / 27 / 0
Kofenina + alkohol Speedball dla bardzo, ale to bardzo ubogich ludzi. %-D

Jak już ktoś chce się szybko i tanio nawalić to może wypić denaturat, w słodkiej i gorącej herbacie. Wypić szybko z zatkanym nosem i po chwili popić słodką herbatą. Słodka herbata dobrze poprawia walory smakowe denaturatu (o ile to w ogóle możliwe) Szybko, tanio, ale czy napewno przyjemnie.

Do czasów pierwszych nawaleń rodem z podstawówki już nie wrócisz. Wtedy to było coś: nowa substancja, chęć zaistnienia w grupie rówieśników, zakazany owoc... te czasy zapewne już nie powrócą nigdy. Łączenie alkoholu z baclofenem, czy z GBLem to zmienia dość wyraźnie profil działania obu substancji, całkowicie odmienny profil działania. Po benzodiazepinach mniej. Najlepszym sposobem w celu osiągnięcie efektu do którego dążysz lepsze jest łączenie różnych trunków zawierających etanol, ale to nadal nie będzie stan który odczuwałeś podczas swojej przygody z alkoholem.
  • 3309 / 21 / 0
Benzo+alko - może powodować reakcje paradoksalne - można coś odwalić
kofeina+alko - wrażenie, że się nie jest upitym, więc ludzie piją jeszcze więcej - też można coś odwalić
Neuroleptyki+alko - nawet jak ktoś ma dużą tolerację na oba, to można usnąć w niespodziewanym miejscu i nie mieć siły przejść do łóżka

Te 3 miksy odradzam. Osobiście praktykowałem tylko ten ostatni, ale nie raz się ludzie zastanawiali czy tylko śpię, czy już nie żyję.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.