Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / / 0
novaQ pisze:
rafi333 pisze:
i po takiej ilosci alko nastepnego dnia zaleczysz kaca 1 browarem? ja po 0,7 l i 3-4 piwach musze rano alnac minimum 4 piwa albo 200 gram wodki zeby wrocic do zywych..
Alkohol mi nie "leczy" kaca a jedno piwo przed sniadaniem "rusza" zoladek aby ten mogl przyjac jedzenie. Na kaca nie pije aby alkohol ruszyl w krwioobiegu "niwelujac" uboczne skutki przesadzenia z owym, ale zeby poruszyc apetyt. Tak dopisujac do poprzedniego posta - piwko przed sniadaniem, po ok pol godziny robie sie zajebiscie glodny, obfite sniadanie, a pozniej tak jak pisalem wczesniej. Sen, porzadne zarcie i ruch fizyczny (najlepiej dnia trzeciego, aby wywalic toksyny z organizmu, bo dnia drugiego po przegieciu zazwyczaj jestem spiaco-jedzace zombie %-D ). Wszystkie inne metody na kaca dla mnie to bzdura i marnowanie czasu i pieniedzy - ale jak @posepnyczerep zauwazyl - predyspozycje indywidualne.
no właśnie, nie mierzmy innych swoją miarą :cool: , jedno na kaca ok, a potem czymś się zająć, wskazany wysilek fizyczny jak spać się nie chce i po paru godzinach kac(jeśli to nie jest kac morderca %-D ) minie
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 330 / 19 / 0
Ja preferuje wlasnie jeden dzien zarcia/spania/wegetacji (mowimy tu o sytuacjach przeginki) bo dopiero na trzeci nadaje sie do czegokolwiek innego %-D
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 640 / 118 / 0
Niedawno znajomy uraczył mnie na kacu surowym jajkiem rozmieszanym z łyżką oleju i pieprzem. Powiem krótko, cudowna mikstura.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Brzmi trochę odrażająco (zwłaszcza kiedy na drugi dzień wywraca żołądek), ale chyba kiedyś spróbuję :-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2759 / 32 / 0
2ml GBL. :gun:
  • 40 / 2 / 0
koledzy i koleżanki muszę się napić a łyknąłem wczoraj i przed wczoraj , po 250 mg Anticolu. Czy jest jakiś lek, sposób na pozbycie się tego z organizmu ? podobno rozpusczza się w tłuszczach.
Pomóżcie pijakowi bo zwariuje
  • 138 / 18 / 0
No GBL jest dobry na kaca tylko po co pić alko jak ma się GBL :D
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / / 0
DorianGray pisze:
Niedawno znajomy uraczył mnie na kacu surowym jajkiem rozmieszanym z łyżką oleju i pieprzem. Powiem krótko, cudowna mikstura.
może kiedyś spróbuję! :cheesy:
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 86 / 5 / 0
L teanina przyspiesza rozkład etanolu i aldehydu octowego :lol:
  • 50 / 4 / 0
Dwa browarki, zupa słodko-pikantna z lokalnego chinola i jest dobrze :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.