Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 561 / 39 / 0
Na kaca dobry jest buch mj /wiecej alkoholu /GBL :cool:
ew. Witaminy/Minerały/Woda/Jedzenie
  • 84 / 8 / 0
Najlepiej nie pić tego, po czym kac najmocniejszy - wino i jego destylaty. A sama walka z kacem to tłuste jedzenie oczywiście. Mnie też pomaga... umycie zębów. Może to placebo, ale zawsze jest mi lżej po ich umyciu.
  • 42 / / 0
Śniadanie, kawa i spacer po świeżym powietrzu, i od razu lepiej.
  • 299 / 6 / 0
Na kaca zawsze benzo:D
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 27 / 3 / 0
Opcja 1. Przetrzymać, zupa pomidorowa... sok pomidorowy.. zmusić się zjeść.. do tego suplementy npmagnez + witamina B6 ... minerały.. Polecam litorsal cz\y jakoś tak- nawadnia, mineralizuje i elektrolizuje..

Opcja 2. Klin :cheesy:

Opcja 2. Benzo :cheesy: (nie mieszać z klinem!!! :nuts: )
  • 19 / 1 / 0
Ustaw budzik, żeby obudzić się, gdy jesteś jeszcze trochę najebany. Jak będziesz na nogach i zaczniesz trzeźwieć to łeb nie boli.
  • 429 / 36 / 1
Ostatnio pilem przez 6 dni. Nie musze pisac jaki po takim piciu jest kac.

Benzo nie dalo rady za duzo. Ale GBL postawil mnie na nogi, bardzo szkutecznie leczy kaca. No i klin tez dziala ale na sam widok mozna sie pospawac.
  • 367 / 7 / 0
Czerwona herbata tylko taka sama bez dodatków smakowych
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
kaca miałem może kilka razy w życiu.Tuż po libacji - przed snem dwie duże szklanki wody/soku/jakegokolwiek płynu i problem kaca zażegnany, nie wiem po co się wysilać w jakieś specyficzne, wyszukane chyba z dupy specyfiki że się rzygać chce na samą myśl.
  • 205 / / 0
Ja mam z reguły kaca mordercę(zdycham cały dzień) po grubszym piciu, więc przetestowałem mnóstwo różnych rozwiązań począwszy od soku z kiszonej kapusty, przez yerbę, aż po klina i najlepsze imho jest coś nasennego aby przespać kaca lub jakieś opio:P
Bania goni banie:P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.