Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Miejcie na uwadze, że ta metoda zapuszcza bardzo mocne haczyki w głowie. Wg mnie nawet większe od ifau, ze wzgledu na nieszkodliwe wrażenie - to tylko palenie...

Gdzieś kiedyś czytałem, że wyjście z uzależnienia od kraku jest niemożliwe...teraz bardzo rozumiem to stwierdzenie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 93 / 2 / 0
na mnie ledwo co dziala waporyzacja z folii nawet przy dawkach okolo 75 mg
willy wonka puscił bonka i rozwalił pół pocionga
  • 2916 / 242 / 0
@up: albo tolerka wystrzelona w kosmos albo zjebałeś wapo ;)

Panowie i panie, pilna sprawa. Robię wapo tak jak pisałem wcześniej, ale dopadła mnie potężna zgaga, która nie chce puścić. Odżywiam się normalnie, trochę na siłę czegoś zjem aby nie być o pustym żołądku - powinno być ok. Jednak dlaczego opary alfy tak bardzo siadają mi na żołądek ? Z płucami nie mam problemów typu ból/drapanie, ale to co się dzieje w moim przewodzie pokarmowym to masakra, takiej zgagi nie miałem po zjedzeniu 6 paczek Thio i przepicia ich mineralką. Jakiś patent na harm reduction podczas wapo alfy ?
Dawny nick: tur3k
  • 2466 / 15 / 0
Nie wciągajcie alfy to marnowalnie towaru. Tylko waporyzacja :heart: :*)

Jak działa IV w porównaniu do vapo ?

@up: z tą zgagą to nie wiem ale mnie po alfie coś strasznie gazuje z żołądka, jak szurałem to myślałem że to od popijania spływu gazowaną
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 348 / 9 / 0
True, małe ilości goni się po folii elegancko, ale większe to najlepiej żarówka + zapalniczka żarowa/kuchenka gazowa. Ale i tak preferuje IV, ze względu na dłuższe działanie i mniejsze ciśnienie na dorzucanie niż przy paleniu. Waporyzacja dodatkowo przy dużych ilościach potrafi bardzo nieprzyjemnie poparzyć górne drogi oddechowe. IV przy tym to samo zdrowie. %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 2428 / 90 / 0
Powiedzta mi jaka najlepsza zapalniczka do vapo z takiego bieda-meth-pajpa ?

[ external image ]

I na ile wam wystarcza zapalniczka? bo ja kurwa wczoraj 2 nowe zapalniczki zarowe rozjebalem podczas vapo około 600-700mg a-PHpP jakos rozbite na max 10 waporyzacji...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 55 / 0
Żarowa najlepsza bo zachodzi spalanie całkowite. Zwykłe zostawiają pełno sadzy na ogrzewanym materiale i wszystko jest potem ujebane.

1 zapalniczka/<1g alfy gdzieś - szybko się psują.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 205 / 1 / 0
Lubie zajebac sobie bucha z folii ale palac w ten sposob w huj dymu spierdala w atmosfere w stosunku do tego co wejdzie w pluco. Macie jakies dobre rady na temat palenia ze srebra tak zeby zminimalizowac straty?;p
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1095 / 34 / 0
Zrob taki "balonik" z folii i przez maly otwor wsadz rurke do tego "balonika". Cos ala zarówka foliowa wyjdzie i nic nie bedzie spierdalac.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 920 / 162 / 0
da rade z wapo do weeda? takiego profesionalnego z grzałeczką? ide dzis odebrac z reklamacji to napisze ewentualnie pozniej model i parametry bo nie pamietam...

pytam bo niby plynow sie nie powinno wlewac ale jak by dobrze wymieszac z tytem np czy weedem to mysle ze byloby si...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.