Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1020 / 244 / 0
Miałem pisać o wodorotlenku sodu, kutasu tez sie nada. Tzn ja nie miałem kreta tylko granulki ze sklepu chemicznego. Na oko rozpuszczałem pewnie z jakąś łyżkę stołową w 100-125ml zimnej wody (NaOH i tak zaraz sprawnie ją podgrzeje) a szklankę również do zimnego garnuszka czy jak to wolą chemicy - łaźni wodnej. Jak nie ma się ruchów jak pierdolony paralityk to można nawet stosować od razu, ale bezwzględnie w rękawiczkach, bo roztwór będzie miał około 50C w dodatku o silnie zasadowym pH.
  • 177 / 27 / 0
@Retrowirus trzeba nawet opalać ale pewnie już to wiesz bo jak skończył się towar to uczyniłeś to %-D

Co do alfy to miałem trochę php jakis czas temu i osobiście to jednak moim faworytem jest NEP, nie ryje tak mocno i jest dużo tańszy.

I w ogóle najlepsza opcja na fazę to sniff tak z 50mg czy to alfa czy nep i jak się załaduje to dopiero vapo też jakieś 50mg w moim przypadku, faza potrafi w takim wypadku trać conajmniej godzinkę i jest satysfakcjonujaca niźli samo vapo gdzie to wygląda tak że palisz cały czas co 5-10min %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 29 / 4 / 0
Witam. Doradzi ktoś jak wapowwc w waporyzatorze (e fajki) i czy to w ogóle możliwe? Jakby rozpuścić towar w olejku? Raczej do zrobienia
  • 1730 / 277 / 0
Da się palić alfę w liquidzie, dawno temu niektórzy vendorzy takie mieli z tego co pamiętam. Sam robiłem ale już nie pamiętam jakie były efekty.
  • 1020 / 244 / 0
alfa... Ty suko. Znowu mi się przyśniła. Żyłem w jakimś hmm kurwa w Legnicy? (Jak ktoś jest stamtąd to przepraszam, ale pierwsze skojarzenie). Przychodziłem do dilera i 50zł za wjazd. Dawałem i można było się nabuchać do woli. Po lewej przy wejściu leżały kryształy nawet wielkości pięści. Można by tym pisać, bo struktura niczym kreda. I dostałem taką metalową fajkę, chodziłem i ćpałem tam co chwilę m.in. błagając o grudke, waląc kunia w tym pokoiku do jarania osiągając ostatecznie sen w śnie. Ja pierdole xD
  • 3688 / 609 / 1
O kurwa, i widzę że masz ciekawe wspomnienia związane z alfą, prawie sprzed 10 lat :D
Zapraszamy Cię serdecznie do podzielenia się swoimi przeżyciami. Zaszczyć nas jakimiś obrazami z albumu swoich wspomnień, z twojego ogrodu pamięci!

Prosimy, Dobry Wujku! 😆
@DobryWujas 😁😎
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 11 / 2 / 0
Wiecie dlaczego dopiero po 2 nockach, czasem jednej odczuwam wjazd tzn. "Orgazm mózgu"? Jest to głównie pożądany przeze mnie efekt... Niegdyś a-phip dawało mi ten efekt od pierwszego bucha, trwał on nawet do minuty. Pamiętam ostatni sort w nl phipa, gdzie po buszku rozpływałem się w tej euforii nawet do minuty. Dodam że przerwa roczna ponad od alfy była i teraz różne sorty są głównie speed a ja pragnę tej euforii co w dawnej "kredzie". :/
  • 1730 / 277 / 0
Na początku paliłem alfę z folii zanim odkryłem żarówę, potem oczywiście szło już tylko ze szkła. Ale kiedy niedawno ją miałem początkowo dymiła prawidłowo jednak szybko przestała kopcić i się tylko marnowała. Spróbowałem z folii i wszystko grało, tyle dymu że nie dało się nadążyć z inhalacją. A szkło było nadal czyste, nie że sypałem na spaleniznę.
  • 3688 / 609 / 1
Próbowałem folię ale tylko żarówka okazała się być optymalnym rozwiązaniem najmniejsze straty i najlepsza kontrola
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1730 / 277 / 0
Ludzie czasem pytają jak wyczyścić żarówę zjaraną. Próbowałem kilku sposobów ale skuteczny okazał się dopiero ten - nasypać do środka trochę piasku, dodać trochę wody i cierpliwie mieszać kręcąc szkłem za pomocą nadgarstka. Pewnie jeśli użyć wrzątku albo zamiast wody ocet czy coś podobnego efekty będą szybsze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.