Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
na pierdole dotarl pink nie wiem czy bede to strzelal

niecale nie wiem 20mg i lol da fgDDD

do tego dark blue niestet nie dalo dostalem 2x pink

ja ci tez debiliko pisalem %-D ale o kupujecie zarowki za 50zl nie lepiej za 60gr?
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 51 / 1 / 0
Serio te pink taki mocarz? pewnie neurotoksyczny w chuj. Czemu on nie może zrobić normalne alfy.
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 570 / 8 / 0
no mnie zniszczyl ale juz jest wporzo tylko obraz zamazany lekko

i jest tak lekko i IM THE GOOD mode oczka DZIWNE szpilkowate

mam jeszcze DARK do testu ale boje sie

a pink`a jak zdecyduje sie na i.v to tylko przy przychodni chyba haha

6mg klonozepamu TZF ok 3mg clanazolamu 2.5mg lorazepamu

i jest czillek dopiero i chęc na dopalenie hehe (ale bynajmniej nie w pechęrzyki plucne %-D :diabolic: )

i ten stan to jest to

https://www.youtube.com/watch?v=wma9LM3Jxtc
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 2428 / 90 / 0
A nie mofilem tempy chuju ,że alfa w różowym krysztale przy waporyzacnji bedzie siac pogrom ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Różaną alficę dostałem do rąk własnych tego samego dnia co 3g zamówione na 'targowisku', także była okazja badać na zmianę oba sorty. Sniffem pink fajnie robi, ale tamta druga alfa wspomniana wydaje się mocniej spidować. Generalnie oba sorty odbiegają od mojego ideału wzorcowej alficy, czyli śnieżnobiałych, drobnych kristali o przyjemnym, nie-octowym zapachu, ale działają oba przyjemnie. Przy wapo róż wydał mi się dość delikatny, i miał nieznany mi wcześniej posmak, pewno ten zdrowy i naturalny barwnik to czynił :) Na pewno też, wbrew temu co myślałem wcześniej, nie jest to kopia alfy błękitnej tylko w innej barwie, to jednak inny sort, ale nie wiem czy lepszy. Trzeba będzie też obadać afro-alfę, mimo że pierwsze wrażenie naoczne robiła negatywne, ciekawość bierze górę.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Słaba ta różowa :-(
Wini feat. Wiśnia - Rzucam
Cypis - Chcę się naćpać 2
  • 11 / / 0
Odkryłem ostatnio dziwną przypadłość:
po przedawkowaniu vapo i wejściu w stan "nie moge się ruszyć, nie mogę mówić, zaraz wybuchne" mały strzał iv wprowadzał mnie znowu na dobre tory - chęć do gadki, euforia itd.
Nie ma to sensu, ale już kilka razy taka sytuacja miała miejsce, za każdym razem reagowałem w ten sam sposób :huh:
  • 343 / 3 / 1
Zajebiste cuś do jarania:

http://imageshack.com/a/img673/2333/9U41px.jpg
chujowe, ale to prototyp, no i dziala, straty zadne xd

Podpisujemy obrazki NLZ
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 157 / 2 / 0
Prezent na pozegnanie od wujka alfonsa:
https://indorshop.pl/vaporyzery/lufka-waporyzer-reczny
  • 448 / 14 / 0
Ile trzyma Was vapo? Najlepszy sposób na ogarnięcie napierdalania serducha? Jakie benzosy preferujecie do alfy? Zastanawia mnie też kwestia problemów gastrycznych, takiego odbijania się i mdłości, które początkowo euforia przyćmiewa, ale po 10-15 minutach dominują.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.