Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 336 / 4 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: Boloxxx »
Mam taką rozkminę. Przez 1-2 miechy poleciałem z A-PVP/PHP praktycznie w ciągu, w stylu 3-4 dni na alfie i 3/4 przerwy. Z tego co wyczytałem alfa "zlepia krew" (wiadomo przy jakim ROA...) i niestety u mnie się to objawiło opuchlizną, szczególnie widoczną na stopach. Jest jakiś sposób teraz po zaprzestaniu (co prawda dopiero 10 dni mija) zabawy z tym, żeby przyspieszyć zejście opuchlizny? Poza aspiryną + smarowaniu heparyną?
  • 58 / 2 / 0
I co według ciebie jest lepsze apvp czy php? Bo ja po początkowych testach z pudrem php byłem podjarany, że to takie mało inwazyjna i ucywilizowana apvp. Jednak teraz testujac kryształ odnoszę wrażenie ,że jest słabszy od prochu, libido też słabiej rusza. Działanie rekreacyjne jest też jakieś nijakie, do tego z nutą niepokoju, gdzie przy pvp tego nie było. Imo apvp bardziej przyspiesza puls i podnosi ciśnienie ale też daje zajebiste uczucie, dopaminową euforię. Tak to wygląda u mnie.
  • 1095 / 34 / 0
Bolo miales porownac pvp do php.

Ale widze ze php ma esencjalne wlasciwosci psychozogenne pvp sadzac po opisach i do tego mniejsza euforie z wiekszym roztrzesieniem.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: itq5 »
może ktoś mi jak debilowi napisać jak vaporyzować alfe? z foliami sie nie bawiłem ale zrobiłem jakąś konstrukcje z żarówki korka i lufki do której sypałem alfe i grzałem i nigdy mnie to nie klepneło nie wiem w czym był problem. co innego nosem z tym że biorąc 5tke ostatnio alfy i troche kanna (caly czas miks robiłem) to po 2tygodniach kreski rzędu 250 prawie nic nie klepały... wczoraj miałem 1g 3mmc szczur 100, wejscie 10min faza 5min zejscie 10min. czysty... nastepny byłz 500 działal moze godzine... slyszalem ze po alfie tolerka na 3mmc idzie ladnie ale az tak ze w 2h niecałe solo grama wciagnałem wypijajac przy tym 8 piw i poszedłem spac wtf...
  • 858 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: 885 »
itq5

ja robie tak mam taki sloiczek po lekach odkrecam dekelek sypie tam odpowiednią ilosc alfy ~50-70mg zakrecam go a w dekelku mam zamocowane 2 lufki

odpalam gazowkę i dosyc wysoko nad nią (blokujac reką wyloty lufek) obkrecam dnem sloiczka nad gazowką az zacznie sie gotować pozniej kumulować w tym dym jak juz uznam ze jest dość biorę koncowke jednej lufki do ust drugą oblokowykwuje i zaciagam sie jak najamocniej potrafię
nastepnie trzymam dym jak najdluzej i wypuszczam

i chwile pozniej nastepuje ATAK %-D

secik Dj Rush @ Tresor Closing Party [13.04.2005].mp3 nadaje sie idealnie czy to w teren czy na domowke %-D

PANOWIE A CO SĄDZICIE O MIXIE alfy Z MOKLOBEMIDEM?

bedzie dewastacja? %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 336 / 4 / 0
donhujan pisze:
I co według ciebie jest lepsze apvp czy php? Bo ja po początkowych testach z pudrem php byłem podjarany, że to takie mało inwazyjna i ucywilizowana apvp. Jednak teraz testujac kryształ odnoszę wrażenie ,że jest słabszy od prochu, libido też słabiej rusza. Działanie rekreacyjne jest też jakieś nijakie, do tego z nutą niepokoju, gdzie przy pvp tego nie było. Imo apvp bardziej przyspiesza puls i podnosi ciśnienie ale też daje zajebiste uczucie, dopaminową euforię. Tak to wygląda u mnie.
Puder PHP był moim zdaniem słabszy od kryształu PVP (ja akurat miałem puder koloru podchodzący pod brąz/beż). Z kolei kryształ PHP miałem wrażenie, iż działaniem górował na PVP, a przynajmniej dużo bardziej "wciągał". Ale co człowiek to inne odczucia, cristal swoją mocą w moich odczuciach z kolei zamiatał puder...
  • 11 / / 0
Wraz ze znajomymi testowałem ostatnio duże kryształy, rewelacja, przy zerowej tolerancji 0,2g utrzymało 5 osob do 4 rano przy pochłanianiu kosmicznej ilości wódki, spaliśmy bez problemu przez pare godzin, zjazd prawie nie odczuwalny przez kosmicznego kaca morderce.

Ale przy waleniu szczurów solo, gram zjadłem w niecałe 2tyg, niby ciąg ale ze spaniem i jedzeniem. Dobrze pobudza i daje chęć do gadania, jednak iągle czułem pustke w żołądku a stolec nie najlepszy, bardzo rzadki i częsty xd
  • 275 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deiff »
powiedzcie mi na 1 raz z alfa lepiej pobawic sie w waporyzacje, czy normalny sniff?^^
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorrenzo »
Sniff.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2466 / 15 / 0
885 pisze:
itq5

ja robie tak mam taki sloiczek po lekach odkrecam dekelek sypie tam odpowiednią ilosc alfy ~50-70mg zakrecam go a w dekelku mam zamocowane 2 lufki

odpalam gazowkę i dosyc wysoko nad nią (blokujac reką wyloty lufek) obkrecam dnem sloiczka nad gazowką az zacznie sie gotować pozniej kumulować w tym dym jak juz uznam ze jest dość biorę koncowke jednej lufki do ust drugą oblokowykwuje i zaciagam sie jak najamocniej potrafię
nastepnie trzymam dym jak najdluzej i wypuszczam

i chwile pozniej nastepuje ATAK %-D

secik Dj Rush @ Tresor Closing Party [13.04.2005].mp3 nadaje sie idealnie czy to w teren czy na domowke %-D

PANOWIE A CO SĄDZICIE O MIXIE ALFY Z MOKLOBEMIDEM?

bedzie dewastacja? %-D
Pewnie ostro z krążeniem
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.