Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 131 / 2 / 0
Chce się pozbyć reszty zapasu tej głupiej α, niech znika niedobra, α = robienie głupot time!
Nie żal mi jej, więc już wiem co zrobię - w końcu to przecież produkt tylko do eksperymentów!
Wszystko mam teraz w (świeżym) roztworze wódczanym. Próbowałem już przedtem podania oral, sniff, pod język, więc teraz dla odmiany:
  • wezmę szluga
  • nabiorę 5ml płynu (czyli 25mg alfy)
  • wstrzyknę równomiernie i.p.(apieros),
  • wysuszę
  • zobaczymy, co się wtedy stanie, kochani :rolleyes:
Relacja jakoś jutro - pojutrze, stay tuned.
nawet mi siebie nie żal

2014 maja 03, 19:21 / scalono- surv

Podtrzymuje powyższe. Jestem jednak w trakcie produkcji maczanki na mięcie z herbatki %-D (bo była pod ręką). Suszę i dolewam (słabego, dlatego powtarzam proces wielokrotnie) roztworu. Co mi do głowy strzeliło, żeby ładne kryształki rozpuszczać, to ja nie wiem. Ehh, te narkotyki. :nuts:
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 126 / 3 / 0
Interesujące %-D
Daj proszę znać jak z wydajnością, czy straty są duże? Działa przybliżenie do normalnego vapo? Uważasz że jest sens takie właśnie testy prowadzić? :listen: :diabolic:
  • 131 / 2 / 0
Ku mojemu zaskoczeniu nawet da się to palić, a po jednym dużym skręcie jestem w stanie wmówić sobie, że "działa". Przyznam, że się nie spodziewałem.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 400 / 4 / 0
Jakbym chcial zrobic freebase'a to z soda oczyszczona czy co? Jak crack? :DD jakie proporcje na 1g?
kazik333@tutanota.com
  • 1959 / 55 / 0
Pies Michal pisze:
  • wezmę szluga
  • nabiorę 5ml płynu (czyli 25mg alfy)
  • wstrzyknę równomiernie i.p.(apieros),
  • wysuszę
Wystarczy rozpuścić w +/- 0,3ml ilości wody/etanolu w zupełności. Potem wystraczy podstawić pod wiatrak komputera i jest gotowe w parę sekund.

Palenie z papierosa jest generalnie słabe, a efekt po tym jest "mityczny" -> nie wiadomo co się dzieje, ale zaczyna robić się dziwnie/lekko.

Papierosa średnio człowiek pali przez 5 minut, a waporyzacja to może z 10 sekund. Efekt spalania w papierosie bardziej bym porównał do podania dożylnego w kwestii działania psychoaktywnego, ze względu na działanie w ujęciu jakościowym (profil działania), natomiast jest od niego parę razy słabsze w ujęciu ilościowym (moc).
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 31 / / 0
Wiec w koncu robi sie to tak jak kanna ? Bo nie zostalo to do konca wyjasnione. Mam 1g alfy. Chce z polowy zrobic 5g maczanki. Bedzie dobrze ?

Scalono
| 13 |

Sorry ze post pod postem. Zrobilem 1:10 tak jak robie kanna. Spalilem 1,5 kora i musze powiedziec ze faktycznie robi jak talizman kierowcy, moc tez podobna ;)
  • 258 / 2 / 0
W sumie zastanawia mnie czy w zwykłej wodzie nie rozpuścić alfy i połączyć z podkładem
Czy trzeba w spirytusie?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.