Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
Czy jest jakiś godny następca jedynej królowej apvp?
Kolejne generacje pojawiające się u vendorow to tylko chwyt marketingowy i szukanie na siłę klientów?
Czy ktoś może potwierdzić że testował coś godnego uwagi? Wzruszającego zainteresowanie dnia następnego?
Pozdrawiam
Czy te wszystkie alfy i je analogi wyjdą na testach jeśli chodzi o mocz ?
Czekam na szybką odpowiedź, z góry dziękuję
08 kwietnia 20215adam2 pisze: Witam,
Czy jest jakiś godny następca jedynej królowej apvp?
Kolejne generacje pojawiające się u vendorow to tylko chwyt marketingowy i szukanie na siłę klientów?
Czy ktoś może potwierdzić że testował coś godnego uwagi? Wzruszającego zainteresowanie dnia następnego?
Pozdrawiam
A-PVP dostepna u jednego, wystarczy poszukac. Tez narazie brak w magazynie.
A-PIHP, tylko i wylacznie vapo z żarówki. Inne formy vapo czy podania (nie wypowiadam sie I.V, zakaz) nie maja racji bytu. Co do dzialania rozni sie totalnie od PHP czy PVP. Brak tego wjazdu z halunami i aż takiej dopaminy. OEV-y po APHP deliriancie rodem bieluń rozpierdalaja czache i nieświadomych userów przy okazji
Jeśli chodzi o php to było moje pierwsze zderzenie z alfą. I jak ja się na tym gównie przejechałem...
My po prost gramy w węża, a buchy idą wielkie
Proszę o żarówę pracującą w żabce kelnerkę
I jak zawsze 4 lufki na wypadki w wszelkie
Bo znalazłem na chodniku z dwoma sztukami torebkę
Wiadomo że w Bełchatowie to sie alfe ćpa
A w dwa zero jeden zero chyba tylko ja
PiSzostawia Polskę zćpaną ostro to sie wie
I nonywy kanał muzyczny...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Bardzooo długo nie miałem pojęcia czym są te owiane złą sławą czochrające beret alfy dopóki nie natknąłem się na pewien post sprzed półtora roku:
16 września 2022tomekspokogosc pisze: (...) mimo dobrych, kumatych znajomości, trudno jest uzyskać jakiekolwiek informacje , co to właściwie jest (...) Chodzi mi o substancję, która jest białym proszkiem pudrowej konsystencji bez zapachu, który ładuje się do lufki i topi zapalniczką. Podczas topienia wytrąca się zapach chloru, jakby Domestos z dodatkiem proszku do prania.
Słuchając "speców" słyszałem, że jest to po prostu Syntetyczna koka, Coccolino, Stare ABC, psychotropy z kofeina z domieszką hery. Proces wytwarzania trwa podobno 5 godzin.
16 września 2022tomekspokogosc pisze: (...) w Radomiu jest tego plaga i mówią na to "Głupek" i palą w sreberku - co najbardziej pasuje do zachowania po zażyciu, jakbyś dostał młotem w łeb i jesteś otumaniony jak kreskówce, że nad głową kręcą się gwiazdki(...)
Ketony dosłownie ruchają i mają bekę z lokalnego rynku stymulantów:
- mefedron to teraz każdy keton do wciągania
- głupek to teraz każdy keton do palenia
Pamiętam jak był bodajże 2011r albo 2012 czyli w trakcie szczytu działania sklepów internetowych z klasycznymi BK. W jednym z nich poprosiłem o sampel Apvp i przyszło mi 0.2g - pomyśleliśmy z towarzyszami "ale malutko, to nie warto nawet dzielić tego"..
Ale ze zawsze byliśmy ostrożni to jako nową substancję najpierw przeczytaprzeczytał jeden z nas tu na forum i się dowiedzieliśmy że to jest aktywne już od 5mg.
No a że nie mieliśmy wagi z taką dokładnością to brat podzielił to przykladajacsię na 20 w miare rownych części biorąc za punkt odniesienia kartke z zeszytu w kratkę
Do tego nie da sie zaprzeczyć ze był to najlepszy sort jakiego później miał tylko jeden inny dostawca coś co można było porównywać jakością z tamtym. Wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o możliwości waporyzowania więc przerobiliśmy to sniffami od pierwszej kreski będąc pod ogromnym wrażeniem siły działania, profilu , aktywności i ogólnych efektów przede wszystkim super podniesionego nastroju.
A jak kolejne zamówienia i waloryzacje pierwsze głównie wtedy z folii goniac ruda krople w jaka idealnie zamienial się sort. Ależ to uzaleznialo ,szczególnie tą drogą administracji - nikt nie potrafił skończyć dopóki nie zeszło mu całe. Wystarczyło zwaporyzowac odrobinę i była pewność że on już nie odpuści...
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.