Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2225 / 377 / 0
Re: alfa-PHP
Nieprzeczytany post autor: mietowy3 »
wyeksploatowanie organizmu z minerałów, witamin i wartości odżywczych
po polsku: przećpanie
  • 29 / 5 / 0
Bardzo proszę o pomoc w kwestii zrobienia maczanki na podkładzie z aphp. Jakie proporcje? 1:10 będzie ok? Proszę, nie piszcie żebym sobie to wapowal z fifki czy z zarowy. Dzięki.
  • 32 / 3 / 0
Czy według was a-PHP najbliżej mocą do a-pvp? Kiedyś nie było dużo różnicy i
, IMO obecną PHP działa słabiej niż ta z przed delegalu
  • 32 / 3 / 0
Czy nie wydaje wam się że obecna PHP to nie to samo co dawna PHP przed delegalem, obecną PHP porównuję się z mocą w działaniu z pihp, a PHP powinna ja kłaść na glowe Moca dzialania
  • 151 / 23 / 0
Mocne gówno i drogie dosyć. Ale moc jest konkretna. Choc wolę a-pihp. Tutaj więcej noradrenaliny i szybciej paranoję wjeżdżają. RoA vapo. Dawki 20mg tak co 30-40min.
Przedstawienie musi trwać.
  • 190 / 9 / 0
Testuje właśnie ten towar od wczoraj i jest bardzo w ogóle nie drapie w gardle ale mimo wszystko oczekiwałem czegoś więcej tym bardziej że byłem czysty przez dwa lata. Ale .ma zamiar na tyle z tego co zostało mi jeszcze
Podać iv i tutaj moje pytanie jaka dawkacbedzie taka że mnie konkretnie porobi ale będzie stabilnie? Wiem że pytanie z dupy ale wypadłem trochę z obiegu i pewien gość po powiedział a
że alfy się iv nie podaje. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. A właśnie chce go zmieszć 3cmc który dostałem w gratisie ale slyszałem że jest to l
Słaba opcją. Z góry dziękuję za odpowiedź
  • 248 / 83 / 0
Za dużo Ci nie doradzę, bo alfy akurat w kabel nie walilam, ale na pewno nie mieszaj alfy z 3cmc podając i.v.
  • 50 / 1 / 0
Aphp to pamiętam za czasów legala i to taka która waliła octem oraz niebieską hehe. Działanie jak apvp ale różnica była w wejściu bo aphp wchodziło łagodniej i dłużej niż apvp, dawało więcej euforii kosztem stymulacji. I schizy moim zdaniem i zjazd większy po aphp.

Teraz waliłem aphp od Pana B. Z innego forum i napewno nie jest to aiphp ani apvp ani też do końca aphp ale jeśli analog aphp lub słabsza synteza Ori A-PHP. Jedno z dwóch. Bo napewno lvl wyżej niż aiphp.
Jeśli ktoś szuka alfy to uderzać tam. Napewno się nie zawiedziecie choc cena może odstraszać.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Sorcik od vendora na B. Czy ma to jakikolwiek potencjał na bycie funkcjonalnym stimem? Mam na myśli nie dużą dawkę podana oralnie razem z benzo. Doświadczenie z pirovaleronami żadne, za to tolerka na cmcki bardzo duża
  • 1418 / 227 / 0
@CrystalDaddy moim zdaniem jak najbardziej, a-PHP nie ryje bani tak jak a-PVP zresztą to wszystko kwestia dawki. Ale benzo ogólnie zajebiście łagodzi wszystkie niechciane efekty stymulantów. Musisz tylko poeksperymentować z dawkami jednego i drugiego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.