Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9335 / 1810 / 2
Moj blad niepotrzebnie Ci odpisalem.
Ty tez odstaw cpanie, latwiej bedzie Ci zrozumiec co sie pisze, bo jak na razie u innych widzisz drzazge a u siebie belki nie widzisz.

No i na tym forum jestes jednym z nieliczntch ktory mnie nie rozumie:)
Moze czas pomyslec o lizie olneya?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 683 / 112 / 0
OK, ostatni raz.

Na moją (lakoniczną i mającą formę *bardzo* roboczej hipotezy - stąd te "np", "może" i ogólnie tryb przypuszczający) sugestię, że za brak spida przy goldzie niekoniecznie musiał odpowiadać sam sort, tylko być może przysłowiowe "popalone styki" używkowicza zareagowałeś z dupy wysranym wywodem, który można streścić do:

"że to niekoniecznie dopamina i raczej nie przez 4-CMC bo ceiling point pierd pierdu coś tam coś tam, że bardziej trzeba zwracać uwagę na obciążenie GABA blebleble plaplapla".

Krótko i straight to the point: dopaminowa hipoteza miała za zadanie skłonić @Static do szerszego ujęcia problemu. Problemu pod tytułem "czemu ten sort nie zrobił mnie i ziomka tak, jak tego oczekiwaliśmy?". Lub jeszcze prościej: miała być bodźcem uruchamiającym mniej schematyczne wnioskowanie. Nie było moją intencją proponować ją jako 100% pewną diagnozę . Tyle i aż tyle.

A Ty się uczepiłeś tego wątku jak rzep psiego ogona, przy okazji totalnie przeinaczając moje motywy.

Dalej będziesz szedł w zaparte, że to ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, zwłaszcza Twojej twórczości? I to rzekomo jako "jeden z nielicznych na tym forum" - rozumiem, że masz na dowód jakąś ankietę i nie będę musiał kazać Ci wypierdalać?

Liza Olneya? Po dziś dzień nie wiadomo, czy faktycznie regularne zażywanie dyso może ją wywołać u ludzi, a szczególnie kontrowersyjne jest ekstrapolacja tego ryzyka na wszystkie dysocjanty. Jako kompetentny powinieneś wiedzieć, że dysponujemy tylko jednym badaniem przeprowadzonym na ludziach. Mało konkluzywnym zresztą: kosmiczne dawki i wieloletni staż obiektów badawczych (majority of the addicts was on dosage of 1 g per day and used ketamine daily for several years) nijak się mają do mojej osoby. I co jak co, ale z przebiegiem w bieda-ketonach liczonym w pierdolonych kilogramach jako ostatni masz prawo sugerować mi uszkodzenia neurologiczne i rzekomo związane z tym dysfunkcje poznawcze.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 1610 / 55 / 0
Stteetart pisze:
Moj blad niepotrzebnie Ci odpisalem.
Ty tez odstaw cpanie, latwiej bedzie Ci zrozumiec co sie pisze, bo jak na razie u innych widzisz drzazge a u siebie belki nie widzisz.

No i na tym forum jestes jednym z nieliczntch ktory mnie nie rozumie:)
Moze czas pomyslec o lizie olneya?
Przeczytałem tą dysjusje I musze ci przyznać. To ty nie zrozumiałeś karamateki, jednak oboje macie ofensywny styl pisania więc do zgody chyba nie dojdzie?

Karamateka pisał o popalonych stykach ketonami większego kalibru. A ty wypierasz się rozmowy?
  • 1 / / 0
Witam,

Mam przerwe pół roku od wszystkich proszków.

Jaka bezpieczna dawka w piątek, aby nie było nic widać?

Czy 1g za nocke będzie w porządku?

pzd,
Daro
  • 1610 / 55 / 0
1. Nie zrozumiałem
2. Zależy czego. Jak chcesz żeby nie było nic widać to celuj w amfe albo z ketonów czyste mdphp najlepiej kapsułą. W małych ilościzch działa delikatnie ale zauważalnie
  • 111 / 3 / 0
Co z obecnie lagalnych RC jest najbardziej zbliżone do mephedronu?
  • 702 / 58 / 0
mix 3cmc/4cmc ?
  • 623 / 44 / 13
klefedron 10/10 z pierdolnięciem i nieogarem.Da się jeszcze takie dostać?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 211 / 12 / 0
Najdziwniejsze jest to, że po ustawie znajda się śmieszki co bedą jadły stymulanty działające na granicy placebo i 10x toksyczne od alfy. ,, No bo ja jestem taki kozak, wciągam kreski banknotem 10-cio złotowym ''
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Co stosować na libio teraz podobnego w działaniu do 3cmc? Jest jakiś legalny odpowiednik?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.