Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 995 / 2
[mention]blau77[/mention]

Spokojnie 200ug powinieneś wziąć. To jedna z najpiękniejszych substancji jakie istnieją. Na zerowej tolerancji będzie zupełnie "płynnie". Jadłem ALD-52 wojownika i co do niego to działa idealnie.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 610 / 29 / 0
Pytanie pewnie gdzieś już się pojawiło, sam kojarzę aczkolwiek nie potrafie znaleźć. Jak wygląda tolerancja krzyżowa ALD-52 z MDMA? Przykładowo zarzucając emke a 3 dni pozniej ALD to efekty beda takie same czy nie? Wydaję mi się że nie i trzeba przerwe zrobić ale wolałbym żeby ktoś bardziej doświadczony potwierdził
  • 987 / 38 / 0
Kurczę, jak wrócę z wakacji to obowiązkowo zamawiam to ALD-52 bo wszyscy tak to chwalą :D Odstawię neuroleptyki i mam nadzieję, że poczuję pełną moc substancji. I chuj, wrzucę 300ug, a co mi tam :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 24 / 0
@4noniush przerwa, MDMA winduje tolerke na lizergamidy, tolerancja krzyżowa to się nazywa. Tak samo nawet głupie 3-CMC
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 610 / 29 / 0
Dzięki, smutna informacja dla mnie, a powiedzmy jak chce zarzucić 150ug, to wzięcie 200ug po 5 dniach od zarzucenia emki rozwiąże sprawę?
  • 3649 / 995 / 2
Myślę, że jak w przyszłym tygodniu chcesz potripować, a w weekend 3-CMC zażywać, to biorąc pod uwagę, że chyba nie masz tolerancji wyrobionej na sajko, powinno na Ciebie mocno zadziałać te 200ug :). Pamiętaj też, że im więcej na raz weźmiesz, tym dłużej musisz potem czekać.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 610 / 29 / 0
Nie 3CMC a MDMA, ale przemyśle jeszcze to. Tolerancji na sajko nie mam aczkolwiek chciałbym wyciągnąć jak najwięcej z tego tripa, zobaczymy...
  • 658 / 53 / 0
To jeden chuj czy 3cmc czy MDMA, poczekajz tripem.

Chodzi o to, że serotonina jest wyprana
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 3362 / 351 / 0
Pierdolicie od rzecxy, dzieci.
Miedzy SRA (serotonin releasing agents, np. MDMA, 4MMC, ketony, 4-FA itd) a psychodelikami nie wystepuje tolerancja krzyzowa. Jedne dzialaja na zasadzie uwalniania serotoniny do przestrzeni miedzysynaptycznej, a drugie dzialaja na zasadzie agonizacjj receptorow serotoninowych 5-HT2A/B. Te magiczne receptory 5HT2 gdy zjemy psychodelik sa zaburzone, co objawia sie zmiennym postrzeganiem swiadomosci. MDMA itd. owszem, wyplukaja serotonine i bedzie nam smutno i samotno na nastepny dzien, ale doswiadczenie psychodeliczne bedzie na tym samym poziomie.
Ja jadlem MDMA, pozniej w dzien ALD52 i bylo mocno.

Chyba ze mowimy np. o takim lekko psychodelicznym MDA, lub 6-APB,to tolerancja owszem, moze wystepowac, ale tylko na te psychodeliczne efekty tych substancji: moze nie byc lekkich wizualow, ale napewno bedzie pelna serotoninowa wixa.
  • 270 / 24 / 0
@FajnieJest czyli jak dobrze rozumiem można śmiało ładować SRA a dzień później tripować bez (znacznej) straty mocy ? Czyli wychodzi na to ,że poziom serotoniny nie ma nic do rzeczy przy sajko (poza ew. większą szansą na bad tripa), tak?
ehee
Pij eter, będziesz wielki
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.