Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 135 / 0
Agma jest spoko. Szczególnie jak ktoś bierze gabapierdolniki. Fajnie wzmacnia ich działanie, przydatna również jako dodatek do schodzenia z ww. substancji. @Dodelijke wymienił też inne rzeczy, których działanie wzmacnia, a to pewnie nie koniec listy. Następnie solo to jedynie może trochę energii dodać, ale to bardzo subtelny efekt.
  • 30 / / 0
Kupiłem siarczan agmatyny(500mg) w kapsułkach. Będzie to odpowiednia dawka dla 75kg wagi czy brać 2 dziennie? Nie będzie przeciwskazań żeby wziąć wieczorem?
  • 1295 / 253 / 0
Jak Cię stać to lepiej grama dziennie.
  • 512 / 56 / 0
Ja Biorę 2g, nawet taka jest zalecana dawka, znaczy tak pisze na opakowaniu : D
  • 2 / / 0
02 lutego 2020HardCracks pisze:
Pamietam jak stosowalem w wakacje na nofapie, miale takie przeblyski szczescia jakbym sie przebudzal zapachy widzenie, nie polaczylem wtedy tego z agmatyna,
A pomogła ci w nofapie? Czy był to po prostu efekt uboczny?
  • 40 / 2 / 0
A ja tam jestem jak działa właśnie przy odstawce lub obniżania tolerki na amph/MPH ? Bo to by mnie głównie interesowało i takie informacje na ten temat jakiś czas temu znalazłem.
Ktoś wcześniej pisał, że może bardzo nasilac stimy, ale nikt się do tego nie wypowiedział / nie próbował ?
Podobno stosowanie jej powoduje też brak lub mniejszy wzrost tolerki na benzo, ale co do do tego nie znalazłem więcej info.
  • 2766 / 357 / 0
Ja się przymierzam do agmatyny ale w dodatku z 9mbc i 5htp takze zdam relacje ..
  • 1 / 2 / 0
Totalny kozak na atak rwy kulszowej, chyba nic mi tak nie pomogło na tę dolegliwość, jak agmatyna.
  • 1 / 3 / 0
Witam, gdzie teraz można kupić agmatynę w proszku? Chciałbym zacząć brać 2-3 gramy dziennie, ale te w tabsach, to strasznie drogo wychodzi.
  • 6 / / 0
Jak dla mnie najlepszy suplement jaki brałem, mega podnosi motywację i humor.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.