Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 178 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: electric_terrorist »
jeszcze jest lewometorfan, tez dziaa przeciw kaszlowo, ale jest znacznie mocniejszy od deksa ;]
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
ŁAAAAAAAŁ Akodyn w telewizorze !!! Macie podnietę ??? Normalnie w serialu !!! Wow... I meen... WOW !!!
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Salvian pisze:
@up Adam Selene tak własnie mysle
ze acodin będzie na receptę a jak to nie pomoze to moze jakis syf dodadza ciezki do usuniecia a stwarzajacy pewne problemy w nadmiarze ale to tylko spekulacje ( jak tego na zachodzie nie zrobili to u nas tym bardziej tego nie zrobia)
Niech mnie ktoś poprawi, ale tak zrobili amerykanie z Corcidinem bodajże - dodali jakichś syfów, a same tabletki są cholerie wielkie i cięzko sie je połyka.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Nie lękajcie się... Sanofi ma wejścia, autoryter i dobrą pozycję i nikt nam tego nie zrobi. Sanofi nas obroni!!!

Zauważyliście chyba, że kiedyś jak była afera z DXM (a nawet kilka) to mówili i pisali tylko o Tussidexie i Hasco-Leku...
Ostatnio zmieniony 26 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.MojoRisin »
Dzisiaj otwieram dziennik wschodni i w "magazyn" w cholere dragów ładnie opisanych... przez ta propagandę narkotykową to młodzież tylko bardziej zaczyna ćpać...

Nawet napisali o bardzo fajnej sprawie "nasączana tabaka amfetaminą" co jak co, ale na pomysł z tabaką nie wpadlem... dziękuje redakcji za podsunięcie pomysłu ;]

Co do serialu, odcinek wymiata... ;]

Rozbroiła mnie najbardziej ta rozmowa lekarzy, a najbardziej słowa tego doktorka z ameryki..

"Dekstrometorfan - mocna rzecz" %-D
Ostatnio zmieniony 26 października 2007 przez Mr.MojoRisin, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »

"Dekstrometorfan - mocna rzecz" %-D
Myślałem że narkotyki u Was zabronione :cool: - Polska dziwny kraj.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Obłąkany pisze:
ŁAAAAAAAŁ Akodyn w telewizorze !!! Macie podnietę ??? Normalnie w serialu !!! Wow... I meen... WOW !!!
Ale przylansowałeś sie tym postem :/

Terrorist - lewometorfan po pierwsze jest opioidem, po drugie nie jest wykorzystywany do zwalczania kaszlu, w ogóle chybba nie jest w uzytku, co najwyzej leworfanol(izomer DXO) jako przeciwbólowiec.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 4 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: estebaN1 »
Iwan pisze:

Zauważyliście chyba, że kiedyś jak była afera z DXM (a nawet kilka) to mówili i pisali tylko o Tussidexie i Hasco-Leku...
własnie, mozna jeszcze kupic tussidex w polskich aptekach ?
Tylko głupcy mówią całą prawdę. Ja jestem inteligentny, więc tego nie robię.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Na dobre i na złe, kup kondona a potem zamień go, na tamponaaa
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
estebaN1 pisze:
własnie, mozna jeszcze kupic tussidex w polskich aptekach ?
No jasne, że tak. Tylko, że jest w niewielu aptekach zresztą zawsze tak było. Ja jak chcę Tussidex to muszę przejść na koniec dzielni (z 1km) a tam to jest przeważnie w 4 aptekach obok siebie zawsze (a to tereny koło szpitali kilku, jest też w aptece AM). A koło mnie też jest kilka aptek i nie ma. Ale w dwóch nawet się miła młoda pani zapytałą czy ma zamówić :) Ale podziękowałem bo przecież potrzebowałem na teraz więc zadowoliłem się Acodinem :)
Ostatnio zmieniony 27 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).