Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam.

Palenie spoko - dobrze wchodzi, ale ten smród jest nie dla mnie, zwłaszcza w miejscach publicznych. Dociąganie - też ok ale krótko i nieco mniej intensywnie od palenia. Zostaje mi więc podanie oralne - w jaką dawkę celować żeby bomba była odpowiednikiem mniej więcej 10mg z żarówy?
Czekam na towar i nie mam jak sam przetestować, a jak dostanę to będzie weekend i nie będzie miejsca na testy.
30mg zapite dużym energetykiem to będzie odpowiednik takiej dyszki palonej?

Pozdrawiam!
  • 1794 / 123 / 0
Nozer pisze:
    Uroboros pisze:
    Z lufki albo żarówki. A co do palenia z folii to gniesz ją na pół, rozsypujesz na zgięciu proszek i podgrzewasz goniąc kroplę- myślałem, że to jest hot rail - wszak nazwa idealnie pasuje.
    to o czym mowsz to gonienie kropli, a hotrails to:
    https://www.youtube.com/watch?v=TuLtlFxy8Rc
    Mało w życiu widziałem chyba. Ale naprawdę interesujące.
    soltys94 pisze:
    Ile klona po przerobieniu 0,5 PiHPa mnie uśpi?
    4-6-8mg - nie wiem jaką masz tolerkę.
    randomuser118 pisze:
    jak sie ma pihp do pv4 i pv8 ?
    Pv4 nie wiem. Pv8 próbowałem i była to jakby wersja demo a-pihp; które samo w sobie jest wersją demo a-pvp. Ale możliwe, że teraz są lepsze sorty.
    Któż nam powróci te lata stracone
    bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
    Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
    precz o świat troskę rzucając powinną,
    a czy pytają się nas, co nam trzeba
    i czyśmy mogli obrać drogę inną?
    • 1676 / 106 / 0
    w kwestii pv8 mowimy o krysztae nie o smierdzacym pudrze.
    Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 906 / 36 / 0
    Jak teraz wyglądają sorty (mówię o dziale sprzedawcy na forum) opłaca się brać?
    297 dni czystości (05.01)
    • 1121 / 153 / 0
    Podobno ten sam sort co był przedtem, bynajmniej u jednego z V. od którego przedtem brałem. Inny V. ma mieć w krysztale, może to dopiero będzie miało lepsze pierdolnięcie. Na pewno A-PiHP jest lepsze od PV8..
    "Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
    • 440 / 32 / 0
    Porównanie pv-4 do a-pihp ?
    • 495 / 22 / 0
    Hotrails szczura pol na pol pihpa i pentedronu i juz prawie jestesmy w domu :)

poprawione literówki - WRB
    • 1676 / 106 / 0
    WRB pisze:
    Podobno ten sam sort co był przedtem, bynajmniej u jednego z V. od którego przedtem brałem. Inny V. ma mieć w krysztale, może to dopiero będzie miało lepsze pierdolnięcie. Na pewno A-PiHP jest lepsze od PV8..
    Mowie ci probuj pv8 w krystale. Krysztal a puder to jak dmuchac laske i jak dmuchac prostytutke.
    Pihp kiedys ogarne to porownam, ale ja preferuje sniiff. Wrb jak co pw.
    Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 1794 / 123 / 0
    Czosno jak już pentedron udało ci się ogarnąć, to nie lepiej było a-pvp skołować?
    Któż nam powróci te lata stracone
    bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
    Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
    precz o świat troskę rzucając powinną,
    a czy pytają się nas, co nam trzeba
    i czyśmy mogli obrać drogę inną?
    • 571 / 28 / 0
    W końcu zamówiłem sztukę tego cacka, będą po weekendzie testy iv i vapo, jestem wiernym fanem pirolidynoketonów i aż wstyd mi jest że dopiero się z A-PiHP zabieram, po recenzjach spodziewam się szatana!
    Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    ODPOWIEDZ
    Newsy
    Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.