Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
slim pisze:
nurtujace jest stwierdzenie "mniej przyjemne, nie najprzyjemniejsze etc". a dokladniej?
dokładniej ? silne pieprzniecie w głowę bez euforii ;) dodatkowo dość nie przyjemny "ucisk w głowie"

przepraszam za brak dokładności jak coś jeszcze - pytaj śmiało ;)
  • 666 / 2 / 0
Re: AM-694
Nieprzeczytany post autor: slim »
jakis obraz dzialania juz mam ;-)

zastanawia mnie jeszcze tylko fakt ze najpierw wiekszosc raportowala o braku jakiegokolwiek dzialania a teraz sie okazuje ze jednak opisy z bl o dzialaniu w niskiej dawce sa prawda. mialem wazniejsze wydatki ale w koncu bede musial stestowac to na sobie bo nie lubie nie scislosci :-)
  • 45 / 1 / 0
było podejrzenie że poprzez utlenienie jodu substancja traci aktywność .

co jeszcze - przy spalaniu czuje sie dosc nieprzyjemny zapach

szczerze nie polecam tej substancji są lepsze syntetyczne kanabinoidy dostępne .
  • 133 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rrx »
Co polecacie bo mam zamiar cos kupic, am694 czy jwh81? mało info na forum i nie wiem za bardzo co wybrać.
3D w HD
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiskuss »
polecam kubić jwh-081 nie dość że mocniejszy to jeszcze dłużej działa ;)
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: edek zwolan »
Mix AM-694 z JWH-081 wypada bardz sympatycznie, AM-694 daje gwaltownego konkretnego kopa, JWH-081 wydluza dzialanie, Do pelni szczescia dodalbym JWH-122 ewentualnie 210 wtedy mieszanka staje sie baardzo konkretna. Najlepiej obywdwa na raz :) ostatecznie moze byc 019, ale ten wariant jest najslabszy.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GGGG10 »
Niesmaczne, coś jakby acze z wybielaczem (fluor?). Ale jak wspomniałem (lub nie wspomniałem) mocne i sympatyczne. To mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość.
  • 2 / 1 / 0
03/2023 Am'ka pojawiła się w stolicy w vape kartach z "THC"
troche pozno wstawiam ale i tak taka cisza w wątku że nic to nie zmieni :D
467425134_952601956789972_9074326061261443190_n.jpg
462563957_567482562746036_784484164952436895_n.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.