Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
slim pisze:
nurtujace jest stwierdzenie "mniej przyjemne, nie najprzyjemniejsze etc". a dokladniej?
dokładniej ? silne pieprzniecie w głowę bez euforii ;) dodatkowo dość nie przyjemny "ucisk w głowie"

przepraszam za brak dokładności jak coś jeszcze - pytaj śmiało ;)
  • 666 / 2 / 0
Re: AM-694
Nieprzeczytany post autor: slim »
jakis obraz dzialania juz mam ;-)

zastanawia mnie jeszcze tylko fakt ze najpierw wiekszosc raportowala o braku jakiegokolwiek dzialania a teraz sie okazuje ze jednak opisy z bl o dzialaniu w niskiej dawce sa prawda. mialem wazniejsze wydatki ale w koncu bede musial stestowac to na sobie bo nie lubie nie scislosci :-)
  • 45 / 1 / 0
było podejrzenie że poprzez utlenienie jodu substancja traci aktywność .

co jeszcze - przy spalaniu czuje sie dosc nieprzyjemny zapach

szczerze nie polecam tej substancji są lepsze syntetyczne kanabinoidy dostępne .
  • 133 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rrx »
Co polecacie bo mam zamiar cos kupic, am694 czy jwh81? mało info na forum i nie wiem za bardzo co wybrać.
3D w HD
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiskuss »
polecam kubić jwh-081 nie dość że mocniejszy to jeszcze dłużej działa ;)
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: edek zwolan »
Mix AM-694 z JWH-081 wypada bardz sympatycznie, AM-694 daje gwaltownego konkretnego kopa, JWH-081 wydluza dzialanie, Do pelni szczescia dodalbym JWH-122 ewentualnie 210 wtedy mieszanka staje sie baardzo konkretna. Najlepiej obywdwa na raz :) ostatecznie moze byc 019, ale ten wariant jest najslabszy.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GGGG10 »
Niesmaczne, coś jakby acze z wybielaczem (fluor?). Ale jak wspomniałem (lub nie wspomniałem) mocne i sympatyczne. To mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość.
  • 2 / 1 / 0
03/2023 Am'ka pojawiła się w stolicy w vape kartach z "THC"
troche pozno wstawiam ale i tak taka cisza w wątku że nic to nie zmieni :D
467425134_952601956789972_9074326061261443190_n.jpg
462563957_567482562746036_784484164952436895_n.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.