Czorny pisze:poszperalem troche i podbno ten shit siedzi w produkcie "konkret" sklep bodajze kolekcjoner.nl ...
Podobno narkomanom nie staje ;)
koleś napisal, że wyczytal to na hr... na tym starym, gdzie jeszcze dzial odopkach byl...
noico pisze:
ale ..pachnie to fluorem podejżewam AM-564 czy jakoś tak fluoropochodną o której czytałem 2 miechy temu (dla tego juz linka niedam,ale pamięć mam:P) no i ona rozpada się do fluoropropanu który jest iśćie neurotoksyczny co by tłumaczyło całkowita utratę mojej pamięci podręcznej- krótkotrwałej ..
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Co? Koles po zapachu wyczul, ze w czasteczce, ktorej aktywnosc wynosi jakis 1mg na dawke znajduje sie fluor? Ktoy to fluor nie ma nic wspolnego z czasteczka gazowego fluoru? WTF? Ciekawe, czy czuje fluor w haloperidolu.
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
Zamulania brak, nieogaru brak, stymulacji brak, jedynie banan na gębie się pojawił na kilka minut to już 081 wyszło lepiej w testach...
właśnie zamówiłem z innego polskego źródła oraz z zagranicznego sklepu aby porównać jakość
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.