Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Nie wiem co zarles kolego wyzej, ale z tego co sie dowiedzialem tylko jedno laboratorium ma prawidlowa recepture mexedronu, z czego zaopatruje 5 najwiekszych sklepow w UK, wiec nie wiem co ci wcisneli w tym holenderskim vendorze. Jesli chodzi o mnie, to dobrze wypierdala, ale o tym juz pisalem, wlasnie wdupilem polowke i rozkoszuje sie chwila hehe.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 1169 / 52 / 0
Ile to trzyma?
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
3 godziny w porywach do 4.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 5 / / 0
Sort w/w w poprzednim poście, niestety nie jest analogiem mefedronu, chodzi o 4mmc-ome, Jest również słabszy od 3mmc. Przez noc zjadłem 2.3g czyli ok 200zł wyrzucone w błoto. Bombki po 500mg, krechy po 150. Sniff nie działa prawie wcale, bombki wchodzą, jest przyjemnie, libido w górę ale czuć wjazd na serce. Dzialanie sero jest subtelne, nawet nie czuć za bardzo że zeszło działanie. 20 zł za gram to bylaby optymalna cena, Choć Jest lepszy od 4 i 3cmc, ale mało aktywny. Zjazdu nie odczuwam, ale też zawsze korzystam z etizolamu po peaku.

Jesli vendor który pyli na wiosnę, nie ujawni wzoru, to wstrzymałbym się z zamówieniami, u niego ale każdy zrobi Jak chce.

Kumpel zjadł 700mg (300sniff, 400 oral)i ledwo coś poczuł.

Póki co z dużej chmury brak deszczu
A
AHAEL
9 lat na HR
  • 32 / 2 / 0
ja tam w beta-ketonach ogólnie nie siedzę (raczej wita i jej analogi itp) ale jakieś 20min temu 150-200mg tej substancji poszło snifem i jest zejebiscie lepsze duzo od 3mmc ale do mefa nie podjeżdża. Ceny swojej raczej chyba nie warte ( (stoji 85zł u polaków - holendrów jak da dla mnie 50 góra). Substancja ciekawa ale na jeden raz chyba ze cena zejdzie w dól.
  • 157 / 10 / 0
Dużo lepsze od 3mmc? To albo miałeś bardzo ch*jowe 3mmc albo na prawdę Twoje doświadczenie z ketonami jest baaardzo ubogie (albo jedno i drugie). Koło 3 mmc to nawet nie leżało. Po zaaplikowaniu 700 mg dobrego 3mmc leżałbym wypierdolony i zalany serotoninową przyjemnością na dobre 2-3 godziny, a po takiej ilości 4MMC-ome ledwo coś poczułem, w zasadzie wszystko na granicy placebo. Nie mówię że sam mexedron jest chujowy, bo robiąc research w internecie można natrafić na skrajnie różne opinie, od tych baaardzo pozytywnych aż po totalnie krytyczne, zatem sama substancja na pewno na potencjał, tylko trzeba poczekać aż ktoś to zsyntezuje jak należy i wreszcie pojawi się na rynku dobry sort.

Czarni już prawie wyprzedali obecny sort, zostało im kilkadziesiąt gram, jestem ciekaw czy dalej będą to sprowadzać, jeśli tak to czy kolejna partia dalej będzie taka zjebana, czy może zdecydują się na lepiej zapowiadający się (przynajmniej w teorii) 4MMeOC.
  • 107 / 3 / 0
Z tego co się orientuje, rekrystalizacja spowodowała ze środek jest prawie nie aktywny .
w UK pojawił się puder i już dużo lepsze opinie zdobywa(próbki z sierpnia tez były w prochu).
  • 5 / / 0
Sort otrzymałem w postaci pudru, rano były może z dwa małe kryształki, wieczorem przed badaniem okazało się że jest ich dużo więcej i większych, więc może coś jest z synteza
A
AHAEL
9 lat na HR
  • 223 / 23 / 0
4mmc OME jest ledwo aktywny i z mefem nie ma nic współnego a wy dalej swoje, nie lepiej poczekajc na prawdziwywy mexedron?
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
muproject pisze:
Z tego co się orientuje, rekrystalizacja spowodowała ze środek jest prawie nie aktywny .
w UK pojawił się puder i już dużo lepsze opinie zdobywa(próbki z sierpnia tez były w prochu).
Bzdura. Rekrystalizacja nie jest w stanie zdezaktywować towaru. Czy puder czy kryształ to cały czas jedna i ta sama substancja. 4-MMC-OMe po prostu NIE DZIAŁA.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.