Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 569 / 30 / 0
4-fpd.png
1-(4-fluorofenylo)-2-(metyloamino)pentan-1-on
Cas No: 879669-95-1

Witam.
Kolejny nowy związek. Jakie prognozy dla tego odczynnika?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rchiro the best
  • 1893 / 182 / 0
Myślę że cudów nie będzie, kolejny gówniany dopaminergik :D
  • 155 / 4 / 0
Skoro mowi sie ze 4mp to mix 4meca z pentedronem to 4fp pewnie bedzie nieaktywne jak nie toksyczne jak bylo z 4fmc jesli juz cos chca dodawac do czasteczki pentedronu to po pierwsze lepiej by bylo podstawic na trzeciej pozycji a nie czwartej i jak juz koniecznie halogenem to moze bromem? Skoro 4bmc to byla czysta serotonina a w 3bmc ma jej byc jeszcze wiecej to moze z 3BP by wyszlo cos na poziomie 3mmc albo i moze nawet cos lepszego...oczywiscie zakladajac ze toksycznosc takiego zwiazku nie pozabija uzytkownikow.bo niby jak sie podstawia na 3 a nie na 4 to toksycznosc podobno spada ale z drugiej strony gdzies mi sie obilo o uszy ze brom jest bardziej tokstczny od takiego chloru.a co robi 3/4cmc z kichawa i nerkamito hyba nie musze mowic
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.