Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
Bez przesady, w takim systemie i przy takich dawkach nie powinno być żadnych niedoborów. Wystarczy w diecie uwzględnić nieco więcej cukrowego paliwa.

A co do pytania wyżej, poprawa humoru to niestety zasługa MPH. Wiem, o czym piszesz. Po uzupełnieniu braków, przyjęcie zwykłej dawki skutkuje szybkim i wyraźnym podbiciem nastroju. Taki wyspany młodzieniaszek z lepkim spojrzeniem i tępym "jest fajnie" w myślach.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 43 / 0
Używałem tego ostatnio w czasie sesji. Nie wiem ile duklanie przerobiłem ale nie więcej niż 30pills 15mg. Nie pamiętam w jakim czasie, około 2 tygodnie. Zdało egzamin wzorowo, wszystko ogarnięte, sprawy poodpinane jest git.

Suplementowałem się witaminkami, dobrym jedzeniem, siłka, benzo %-D

Najlepiej działało na minimalnym podkładnie clona, np. 0,5mg clonazepamu i po 30 minutach 15mg 4f oral, i na zajęcia.

Fajnie też działało na libido, nie to co 3mmc, ale fajnie się ciupało :*)
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 20 / 0
Ooo to bo miałem pytać o to samo. Chce dzisiaj zarzucić 4-F-MPH na podkładzie benzo (etizolam w płynie) tak jak kiedyś tu obiecywałem że opiszę jak to się sprawdziło u mnie. Ale powiedzcie ile byście zarzucili eti? Myślałem najpierw nad 0,5ml ale czy to nie będzie za dużo? 4-F-MPH zarzucę 2 lub 3 łyż czerwone (Standard to u mnie 2 łyż.)

wy3bany - udało się bez problemu postawić kuta?
Akurat jak ktoś jest na #nofapchallenge to to plus ten pofenidatowy mikrus :-D
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2017 przez essen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 334 / 43 / 0
essen pisze:
Ooo to bo miałem pytać o to samo. Chce dzisiaj zarzucić 4-F-MPH na podkładzie benzo (Etizolam w płynie) tak jak kiedyś tu obiecywałem że opiszę jak to się sprawdziło u mnie. Ale powiedzcie ile byście zarzucili Eti? Myślałem najpierw nad 0,5ml ale czy to nie będzie za dużo? 4-F-MPH zarzucę 2 lub 3 łyż czerwone (Standard to u mnie 2 łyż.)

wy3bany - udało się bez problemu postawić kuta?
Akurat jak ktoś jest na #nofapchallenge to to plus ten pofenidatowy mikrus :-D
Drogi panie zrób tak: zajeb jak mówisz 0,5ml eti + 10mg 4f, a na wjeździe fazy dopierdol w nos 10mg 4f.

Ja nigdy nie miałem problemów z postawieniem wariara, po niczym %-D ale to pewnie zasługa tego że nie rucham pasztetów.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Panowie jak długo można codziennie zażywać połowę tabsa 15mg? Siedzę na telefonie, więc potrzebuje non stop koncentracji, dlatego też myślę o codziennym zażywaniu. Ewentualnie coś innego ktoś poleci?
Suplementuje: omega3, d3, l-theanine, kreatyne, aakg, nac, now food ADAM (kompletna multi).
Z sajdów jak narazie zauważyłem, że jestem bardziej nerwowy pod wpływem 4F MPH, oraz bardziej się pocę, lekko przyśpieszona jest też praca serca. W ciągu dnia pije głównie wodę. Coś jeszcze do supli dorzucić? Czym może być spowodowana potliwość?
  • 401 / 20 / 0
Tak zrobiłem jak pisałem. Dałem 0,5 ml eti i za 30min 2 łyżeczki czerwone z górką od Noopepta 4FMPH. W porównaniu do wczesniejszych prób bez podkładu to czuć że nie łapie mnie taki wkurw jak bez ale niestety jeszcze jest taka lekka irytacja. Chciałbym to wyeliminować wiec jutro sporobuje zarzucic wiecej eti i zobaczymy.
Zaraz sprawdzimy jak z jedzeniem bo z tym też zawsze problem na 4fmph.
  • 2873 / 298 / 0
Benzo jako podkład pod stimy się nadaję, ale też nie przesadzaj z ilością bo się uzależnisz od benzo + zacznie Ci to jebać pamięć i koncetrację
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 640 / 118 / 0
hedonistos pisze:
Panowie jak długo można codziennie zażywać połowę tabsa 15mg? Siedzę na telefonie, więc potrzebuje non stop koncentracji, dlatego też myślę o codziennym zażywaniu.
(...)
Z sajdów jak narazie zauważyłem, że jestem bardziej nerwowy pod wpływem 4F MPH, oraz bardziej się pocę, lekko przyśpieszona jest też praca serca. W ciągu dnia pije głównie wodę. Coś jeszcze do supli dorzucić? Czym może być spowodowana potliwość?
Z wody zrób sobie napój, który nie będzie cię odwadniał. Nie pamiętam proporcji, ale ktoś tutaj pisał o dosypaniu soli i cukru. Nerwowość, potliwość i serce to normalne objawy - według jednych używania 4F-MPH, według innych za dużych dawek. Jeśli ci one nie przeszkadzają, to nie masz się czym przejmować.

Przez siedzenie na telefonie miałeś na myśli pracę w call center? Szkoda by mi było zdrowia, a przede wszystkim prochu. Codzienne zażywanie takiej dawki nie będzie trwało wiecznie. Skoczy ci tolerka lub sam będziesz chciał podbić działanie w słabszy dzień i przestawisz się na 15 mg, a później więcej. Dlatego najlepiej robić sobie 1-2 przerwy w tygodniu, żeby pamiętać, jak to jest na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
Jak masz problemy z ciśnieniem to sobie ogarnij asparaginian extra z apteki. Potas i magnez, duża dawka, cena rozsądna. Ja tam zawsze mam to w apteczce gdy ciągi na fenidacie nadchodzą
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 334 / 43 / 0
JSC pisze:
Benzo jako podkład pod stimy się nadaję, ale też nie przesadzaj z ilością bo się uzależnisz od benzo + zacznie Ci to jebać pamięć i koncetrację
Podpisuję się pod tym, mix szczególnie zajebisty, przez co potencjał wpierdolenia się w benzo+stimy jest dość duży.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.