Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
40 mg %-)
Dawno szpitala nie odwiedzales?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 106 / 0
Re: 4-Fluoro-MPH
Nieprzeczytany post autor: eliot »
Nie przesadzaj. U mnie lecą na noc po dwie kreski po 60 mg co jakieś 5 godzin i jest zajebiście. Jak to ma być na imprezę i pod picie to 40 mg wcale nie jest zbyt duża dawką. Co innego nauka/praca.
  • 401 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: essen »
powiem wam że brałem po 2 łyżeczki czerwone od noopeptu i zmniejszyłem do 1 ale nichuja z tym apetytem nic nie moge zrobić, już ze suchość w ustach i skurczony ptak to tam w dupie z tym no ale coś żreć trzeba. Zapodajcie jakieś tips&tricks. Browara pić do tego czy co. kurwa nie wiem.
  • 92 / 1 / 0
Wczoraj przyszło, oczywiście jak to na testach najpierw sprawdziłem ile to za dużo. W ciągu 4h przyjąłem 5 czerwonych łyżeczek, przy czym działanie nie wzbiło się za bardzo ponad to, które poczułem po jednej łyżeczce.
Lekkie to dla organizmu, a w szczególności mózgu - zero krzywych lotów, zbiłem Uroseptem nadmiar i spokojnie przeleżałem do rana. Od 8 leci dalej i dobrze się pracuje, muszę się przyzwyczaić do tego specyficznego stanu, zapoznać się z substancją, ale jak na RC stymulant to lajcik. Z przyjmowaniem pokarmów też żadnych problemów nie miałem.

4-fmph działa motywująco i przełamuje moje bariery. Że się nie chce czasem to jedno, ale zajebista sprawa - stres, osłabiający strach przed czymś, zamienia w "po prostu to kurwa zrób". I kropka.
  • 398 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: ggyo »
Słuchajcie, piszcie za każdym razem od jakie vendora macie sort, w dziale sprzedawcy. To będziemy wiedzieć czego ile dawkować.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 2 / 0
czy 4f-MPH może zadziałać terapeutycznie tak jak w moim przypadku metylofenidat? bo nie wiem czy załatwiać medikinet skoro mogę sobie to kupić. jeśli dobrze widzę to chyba to tanio wychodzi?
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 24 / 0
sticks95 pisze:
czy 4f-mph może zadziałać terapeutycznie tak jak w moim przypadku metylofenidat? bo nie wiem czy załatwiać medikinet skoro mogę sobie to kupić. jeśli dobrze widzę to chyba to tanio wychodzi?

Terapeutycznie jeśli chodzi o leczenie ADHD ? Jak najbardziej, to taka lepsza wersja metylofenidatu. I na pewno wyniesie Cię to dużo taniej niż MPH.
  • 66 / 2 / 0
cenowo metylofenidat wychodzi mi w sumie 3 zł za porcje (tabletke 10mg), a jak jest z 4f-MPH?
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: ggyo »
80 gr za 10 mg 4f-MPH, ale jest 2x mocniejszy, czyli ekwiwalent tabletki 10mg zwykłego aptecznego MPH kosztuje 40 gr. Oczywiście pilnować trzeba jakości. Jak jest dobra, to wychodzi 6 razy taniej. Powiedzmy.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: eliot »
80 groszy za 10 mg ale o czym mówisz? O 4f-MPH? To bardzo drogo. Np. 5 gramów 4f-MPH dobrej jakości można dostać już po 55 zł za gram, więc 10 mg masz po 55 groszy. ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.