Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Dołączam się do pytania jak drugi sort od bezpiecznego.
Bawił się ktoś w odmierzanie wolumetryczne? Chyba zwykła woda destylowana dała by radę, ew jakaś gliceryna?
  • 640 / 118 / 0
Wydaje mi się, że ma nie więcej niż 70% mocy zacnego sortu. Ale przynajmniej nie śmierdzi i nie jest tak trujący, jak kosmiczne grudy. Choć i tak nie jest idealny, zaznaczam.

BTW Dostałem też sampla 3-CMC i żal mi się zrobiło tych, którzy biorą to z uśmiechem na twarzy, bo super cena. Tak brązowego chlora jeszcze w życiu nie widziałem. Chemik chyba zapomniał zdjąć kolby z gazu i mu się zupa przypaliła.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Dementuję to, że granulki z prekursorami były trujące %-D To była najlepsza edycja 4F-MPH jaką spożywałem.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Mowa o jednym sorcie, a nie wszystkich z kosmosu. Kiedyś miałem inny i był bardzo dobry. A jeśli piszemy o tym samym, to zazdroszczę nerek, skoro ciebie ani nie truło, a przy tym nawet klepało. :*)
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
To była końcówka tematu w czasie, gdy pojawił się też b#2. Wg sin ten temat miał prekursory, i ten spożywałem i mocą był najlepszy. Jednak też miał swoje minusy, gdy się za dużo dosypało, ale nic związanego z wnętrznościami tylko z nastrojem i myślami.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Czy jest coś obecnie dostępne na rynku RC w Polsce co mogłoby konkurować z 4F-MPH w kategoriach - wydajności, ogarniętości, produktywności i lekkiego mood-boostu jaki się przy 4f obserwuje?
Podbijam jest coś takiego?
  • 658 / 53 / 0
Wydajności? Nie.

Co do reszty to jest chyba dostępny izopropylfenidat, ale mi się mniej podobało jego działanie niż 4fmph.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 243 / 7 / 0
4F-MPH przestał działać, co może być nie tak? Jadłem długi czas, ogólnie ponad gieta tego zjadłem, na przestrzeni powiedzmy dwóch miesięcy. Suplementacja ok raczej. Co do tolerancji, ostatnio trochę zrobiłem przerwę od 4f i leciałem na dysocjantach, antagonizm NMDA powinien kompletnie usunąć tolerancje na 4F, a jednak mimo wszystko po moich włajażach na DPD, MXE i DXMie w następne dni, aż do dziś coś ten 4F nie chce chodzić. Po wciągnięciu takiej ilości jak zawsze motywacja niezbyt duża dziś, czy jest możliwość, że nie czuję jego działania przez miks który od wczoraj biorę czyli 5mg sele + PEA?

Czy można wnioskować, że jeśli nie ma charakterystycznej dla 4F suchości w ustach, to związek nie działa również w innych obszarach? innymi słowy coś się spierdoliło?

@Winny IPH próbowałem, ale jednak odbiega profilem trochę od 4f-MPH, jednak nie o taką alternatywę mi chodziło.
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 658 / 53 / 0
To raczej niestety nie ma innych substancji, którymi mógłbyś sobie zastąpić 4fmph. Przynajmniej legali.

Jeśli masz ogar i samozaparcie możesz sobie spróbować załatwić metylofenidat.

Ew. może etylofenidat jeśli lata w darknecie, ale tego sam nie wiem.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 243 / 7 / 0
na 3-MeO-PCP albo niektórych dysocjantach jak difenidyna też fajnie mi się lata bo często podejrzewa się wpływ na dopamine u nich również.

w ogóle takie pytanie, czy po jednym przedawkowaniu (nie jakimś ekstremalnym ale jednak) 4F można sobie wbić automatycznie tolerancje na niego? wydaje mi się, że kiedyś tak miałem i się zastanawiam czy teraz być może tego nie doświadczam od czasu do czasu...
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.