Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 3 / 0
lekkość kończyn, zmieniona percepcja dotyku, 'łatwiejsze głębsze oddychanie'

1-2h po zjedzeniu 15mg pillsa z tą substancją

jest tutaj jakaś tęga głowa co mi wytłumaczy czy to jest zasługa 'serotoniny' czy po prostu katecholamin ?
Wydaje mi się ze tego pierwszego. Od razu nadmienię że mam zdiagnozowany sensoryzm i hmm wszystko na mnie działa ciut inaczej.
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 3454 / 1110 / 0
Głównie dopamina.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 477 / 18 / 0
Czy nadaje się ta substancja na tzw. rozruch z rana czyli trzymam koło łóżka i po obudzeniu się sniff w odpowiedniej dawce? Mam często tak, że chciałbym/powinienem już wstać ale mi ciężko jednak jak już wstanę i odczekam parenaście minut jest w miare ok. Czy 4FMPH się do takiego celu nada? Nie oczekuje oczywiście euforii i nie chodzi mi o potencjał rekreacyjny. Czy jednorazowa dawka po przebudzeniu przykładowo 10mg nie da jakiejś zwały czy nieprzyjemnych odczuć po zakończeniu działania ?
Jak duży wg Was jest potencjał uzależniający tak ogólnie oraz porównując do np. dobrej jakości amfetaminy ulicznej ?
Czy jest tu ktoś kto stosował 4FMPH dłuższy okres czasu jak 2-3 miesiące bądź dłużej? Jak ze wzrostem tolerancji zakładając cały czas rozsądne dawkowanie(blisko terapeutycznego). No i ostatnia kwestia czy trudno jest odstawić po takim dłuższym użytkowaniu?

Spoiler:
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 173 / 13 / 0
Nada się jako wybudzacz, ale takie coś u mnie wybijało tolerkę w jakiś sposób. Musiałem sobie zrobić kilka dni przerwy żeby dojapne dawki działały twórczo, a nie powodowały rozdrażnienie. 10mg wg mnie to już dużo za dużo, jeżeli fukniesz tyle naraz to przez 2-3h możesz nie być w stanie się na niczym skupić. Nie będzie takiego rozpierdolu jak po fecie, ale wystarczająco żeby nie wiedzieć co ze sobą zrobić - musisz wybadać odpowiednią dla siebie dawkę. Potencjał uzależniający jest wg mnie żaden, ale mi też ciężko się od czegokolwiek (oprócz fajek) uzależnić (na pierwszym miejscu stoi u mnie praca i edukacja - nie umiem sobie pozwolić na wpadnięcie w ciąg czy napierdalaniu kresek co parę godzin - z racji, że łatwo przedobrzyć z tą substancją używam jej tylko okazyjnie). Co do stosujących dłużej to się nie wypowiem, bo za mną dopiero pare tygodni okazyjnego brania - kilka stron wcześniej masz userów DorianGray czy Fraazy (na początku wątku) co jadą na tym dosyć długo, tam poszukaj odpowiedzi na resztę pytań.
  • 5016 / 858 / 0
Zrobiłem sobie spraya, 3 ml wody i około 40 mg specyfiku 40mmph , nie chce pisac posta pod podstem. Sort mam grudkowy mokry , Aplikowałem tak i leiej niż snif bo sniff mi leciał od razu do gardła. Jeszcze jakąs nute zapachowa dodac, moze troche miety czy kamfory i mozna brac wszedzie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 462 / 7 / 0
Wczoraj 2x10mg nosem, ostatni raz ok. 15 - jebitny ból głowy miałem od ok. 19, bezsenność do północy, uśpiłem się zolpidemem, a i to nie za bardzo mnie poskładał. Generalnie działanie jest fajne, ale coś jest na rzeczy i chyba mój 4F wyląduje w kiblu.

Po pradawnych etylo nie było absolutnie żadnych uboków, później weszły jakieś lewe sorty... Chyba czas odpuścić RC, nie ma już zupełnie nic ciekawego, a co dopiero bezpiecznego. Cholera wie, co tak naprawdę przyjmujemy. Skopane syntezy, niedoczyszczenie produktu... :wall:
  • 382 / 24 / 0
Po co Ci fenidaty? Na wzmocnienie funkcji kognitywnych? Nie bierz, nie marnuj zdrowia i tematu, bo widać, że ci nie pomaga. Jesteś chyba po prostu za głupi?
A może się mylę, to jest zawsze jakaś możliwość. Wtedy cofniesz się do początkowych stron tematu i sprawdzisz, jakie jest odpowiednie dawkowanie tej substancji. 20 mg 4f-MPH to jak 80 mg EP.

Chyba, że tak wysoko dawkowałeś EP i to była dla Ciebie dobra dawka. Wtedy zignoruj, proszę wcześniejsze słowa i przyjmij moje uznanie Twojej racji i lepiej odpuścić ten RC, bo nie jest dla Ciebie dobry.

Nie cytuj posta znajdującego się bezposrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 274 / 12 / 0
Witajcie znowu
Po 2 razach brania pod rząd 4fmph czuję ucisk w szyji tam gdzie są wole, węzły chłonne.
Zawsze po braniu czułem coś takiego jak by mi w gardle siedziało coś.
Pozdrawiam
  • 462 / 7 / 0
02 maja 2017AlienZombie pisze:
Po co Ci fenidaty? Na wzmocnienie funkcji kognitywnych? Nie bierz, nie marnuj zdrowia i tematu, bo widać, że ci nie pomaga. Jesteś chyba po prostu za głupi?
A może się mylę, to jest zawsze jakaś możliwość. Wtedy cofniesz się do początkowych stron tematu i sprawdzisz, jakie jest odpowiednie dawkowanie tej substancji. 20 mg 4f-MPH to jak 80 mg EP.

Chyba, że tak wysoko dawkowałeś EP i to była dla Ciebie dobra dawka. Wtedy zignoruj, proszę wcześniejsze słowa i przyjmij moje uznanie Twojej racji i lepiej odpuścić ten RC, bo nie jest dla Ciebie dobry.

Mniejsze dawki dawaly tylko uboki, dzialanie na poziomie placebo, a bol glowy i bezsennosc mialem te same. Gdy schodzilo mi pierwsze 10, wrzucilem drugie. Sort sortowi nierowny. Zle zalozyles, ze fajne dzialanie to tylko dzialanie rekreacyjne. Nie - fajne dzialanie do pracy. Bezsennosc po podaniu doustnym musialaby byc dopiero dluuuga...

Usunęłam zbędny cytat. MrRabbit.
  • 45 / 1 / 0
Witam, potrzebuję dzisiaj i jutro uczyć się przez cały dzień (tak, 3 lata liceum w 48h). Mogę liczyć w tym wypadku na 4F-MPH, że jutro nadal będzie działać? Mam na stanie benzo, tyrozynę, izopropylofenidat i dużo witamin.
Będę na samym egzaminie w miarę pamiętał, to co czytałem? Generalnie mam świetną pamięć, tylko czy to, że wszystko przyswoję pod wpływem fenidatu nie spowoduje, że ta wiedza się ze mnie ulotni.
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.