Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
Bigaffe1990 pisze:Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
mikeali pisze:Ja nie polecam, shit jakich mało. Zamiennik zamiennika zamiennika, którego lepiej nie tykać. No chyba, że sort miałem chujowy, gdzieś miesiąc temu.Bigaffe1990 pisze:Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
Aha moje nie bd od polskiego vendora
A wyglada to tak
C13H18ClNO2
Ciezki bodyload
Ogromne uderzenia goraca ze az na dwor trzeba wyjsc
Trzyma ze 2h po czym mozna isc spac
Ogolnie same niepochlebne opinie
Wydebilem sampla od vendora
Bialy puder nie ma krysztalow
Testowac nie bede zdam sie na opinie innych.
Chyba ze juz bede zdesperowany to zdam relacje.
Ale
Jestem na ciagu z 3cmc
Po 2 nieprzespanej nocce kolo 4 w nocy zarzucilem na oko 150mg snifem
Uderzenua zimna i goraca
30 sekund wow
1 minuta wgniatabw fotel
Po 2 minutach juz bylo po
Doatalem gdama do testow za 2 tygodnie zjem na czysto i napisze.
EDIT:
Polecialo do kibla po urwanym filmie , nie wiem co mi sie stalo ale obudzilem sie w swoich zygach.
scalono - WRB
Temat chyba był, ale nie jestem w stanie namierzyć. Jeśli był prosze scalić.
4-CBC, 4-Chlorobutylcathinon, 4-Chlorobutylcathinone (engl.), 4-Chlorbutylcathinon, 4-Chlorbutylcathinone (engl.), 4-Chlor-Butyl-Cathinon, N-Butylnorclephedron, N-Butylnorclephedrone (engl.), Butyl-Clephedron, Butylnorclephedron
IUPAC: 1-(4-chlorophenyl)-2-(butylamino)propan-1-on, 1-(4-chlorophenyl)-2-( butylamino )propan-1-one (engl.)
[ external image ]
Od razu dorzucam linik do raportu:
http://neuepsychoaktivesubstanzen.de/4-cbc/
Byłoby miło jakby to ktoś streścił, bo tm eszystko neurotoksyczne i zabójcze.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.