Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
Żadnych szans, by było lepsze.
  • 492 / 17 / 0
Pojawiły się słuchy, że xcmc to właśnie 2-CMC - ktoś potwierdzi?
  • 773 / 177 / 0
Odkop stulecia!!!
Przewinęło mi się na jednym ze sklepów. Czyżby wracało? Ale skoro się już wcześniej nie przebiło to widocznie musi być kałem. Czy ktoś przez ten czas miał styczność?
  • 47 / 5 / 0
@DobryWujas znajomy wspominał że ledwo co wyczulone działanie
  • 9327 / 1809 / 2
05 stycznia 2024DobryWujas pisze:
Odkop stulecia!!!
Przewinęło mi się na jednym ze sklepów. Czyżby wracało? Ale skoro się już wcześniej nie przebiło to widocznie musi być kałem. Czy ktoś przez ten czas miał styczność?
Banują co się da w Holandii więc na rynku będzie tego w cholerę.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 7 / / 0
Zauważyłem, że po latach znowu pojawiło się u paru polskich vendorów i zastanawiam sie kto to do chuja kupuje (bo już widziałem paru takich gagatków). Przecież 3-CMC i 4-CMC w dalszym ciągu są u nas bardzo dobrze dostępne, a to gówno kosztuje tyle samo. Po co sie truć syfem który ledwo działa, skoro można to robić starymi sprawdzonymi klefami?
  • 9327 / 1809 / 2
Jeśli pomiędzy 3cmc a 2cmc jest podobna zależność jak między 2mmc a 3mmc to jest to fajny lajtowy keton. Idealny na posiada ,w znajomymi po którym nie masz wybalamuszonych gał i nie odklejasz się na Bóg wie ile.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / 1 / 0
Ostatnio testowałam i zdecydowanie bardzo przyjemna faza, mocne pobudzenie, czuć dopaminę, poprawę nastroju, nagle wiele rzeczy chce się zrobić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.