Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2682 / 564 / 0
Nowy związek pojawił się u jednego z vendorów. Dostępny w pelletach 5mg. Rzekomo w działaniu nie różni się od zwykłych 2C-x i jest LEGALNY, nieobjęty ostatnim banem na fenyloetyloaminy w NL.

Wpis z PIHKAL:
Spoiler:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1741 / 569 / 0
W którą stronę się toto wygina, to racemat jest? Pewnie żadnych danych na ten temat? Czy ten węgiel po prostu idzie równo z płaszczyzną pierścienia?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2682 / 564 / 0
Racemat
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 339 / 104 / 2
Ponoć działanie utrzymuje sie do 48h według Shulgina czy to jest prawda? Czy to jest prawda joł
jeśli tak to poza byciem ciekawostką nie widze przyszłości dla 2c-g-5. Mogliby sie powrotem do tryptamin zająć a nie ciągle odgrzewanie jakichś chujowatych fenylek typu 2c-ef
  • 2682 / 564 / 0
W okresie doca, bromoważki itd też było długie działanie i ludzie brali. Czemu uważasz np. 2c-ef za chujowe?
  • 2973 / 1617 / 35
To niby podobne do ganeshy! Jak byłoby choć trochę takie to byłby ogień 🔥 auuu
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2682 / 564 / 0
@AnnaS Tak, skoro Ganesha (G-1) to amfetaminowa pochodna 2C-G to chyba 2c-g-5 musi być dosyć podobne. Co do czasu działania to wierzę, że amatorów takich przygód nie brakuje (a przynajmniej nie brakowało), chociaż ja wolę średnią długość.
  • 339 / 104 / 2
Jakby ktoś był ciekawy czemu akurat 2c-g-5 się pojawiło to wrzucam jako ciekawostke. Dotyczy ostatniego bana w NL. Nawet nie wiedziałem że to ban analogowy :/
e ban is split up in to parts, those based on 2-phenethylamine AND has structure element A and B. Structure element A (the phenyl ring on phenethylamines) only includes the following: phenyl-, naftyl-, tetralinyl-, methylenedioxyphenyl-, ethylenedioxyphenyl-, furyl-, pyrrolyl-, thienyl-, pyridyl-, benzofuranyl-, dihydrobenzofuranyl-, indanyl-, indenyl-, tetrahydrobenzodifuranyl-, benzodifuranyl-, tetrahydrobenzodipyranyl-, cyclopentyl-, cyclohexyl.

Now you may have realised, 2c-g-5 does not have any of the above substituted phenyl groups, instead, it is a norbornyl- group. This makes it not fall under the phenethylamine ban.

The norbornyl group also doesn't fall under any of the R-substituted groups that are also in the ban, those being hydrogen, fluoride, chloride, iodide, alkyl (groups up to C6), alkenyl (groups up to C6), alkinyl (groups up to C6), alkoxy (groups up to C6), carboxy, alkylsulfanyl (groups up to C6) or nitro groups.
  • 2973 / 1617 / 35
Ja akurat jako jedyna tutaj próbowałam ganeshy i to jest wręcz piękne, czyli jakby 2C-G-5 miało czas działania 48h to na weekend jak znalazł.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.