Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
25i waporyzowane musi być hardkorowe. ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 3206 / 175 / 0
Ano, i bardziej opłacalne. O 25C lud pisze, iż waporyzowane działa lepiej, dłużej i wydajniej niż przyjmowane "zwyczajniej".

NBOMe są cholernie ciekawe, już tak długo odkładam poznanie tych substancji (jedynie 25D za mną, i to w dość niskiej dawce)... Gdyby tylko nie ta tolerancja po NBxxx :(
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Cenowo jeszcze pare miesięcy temu było zdecydowanie drozej
  • 883 / 10 / 0
Limitbreaker pisze:
Ano, i bardziej opłacalne. O 25C lud pisze, iż waporyzowane działa lepiej, dłużej i wydajniej niż przyjmowane "zwyczajniej".
Nie chce mi się wierzyć, żeby waporyzowane mogło działać dłużej. Niby jakim cudem. A, że mocniej i oszczędniej to wiadomo... :)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 3206 / 175 / 0
Może coś poknociłem, ale wydawało mi się, iż takie właśnie raporty są tutaj w wątku o 25C Free.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie ma opcji ze działa dłużej :-D
  • 80 / 3 / 0
aloo, 1.4mg sniff na tabace - spoko
czy dawka 2.5 - 3mg sniffem będzie niebezpieczna?
WSZYSTKO co napisałem na tym forum to moja wyobraźnia, fikcja, własność intelektualna, nieprawda pisana pod wpływem upojenia alkoholowego
  • 1876 / 23 / 0
Wróc na 1 stronę , nie jaki Erny pisał ze takie dawki moga wywołać delirium :p Choć to oczywiście nie musi sie wydarzyć.
  • 183 / 2 / 0
Mam zamiar w nastepnym tygodniu przetestowac tego jakze ciekawie zapowiadajacego sie nBOME'a. :) Postanowilem, ze substancje przyjme sniffem. Oczywiscie przeczytalem caly watek, ale i tak chcialbym sie upewnic czy dobrze rozumuje bo nie chce spierdolic sobie tej substancji (jak mam w zwyczaju), o humorze po ewentualnej porazce nie wspominajac :-D Tak wiec:
- zalewam 1.5mg karton 25I 1ml acetonu technicznego
- czekam 1.5h co jakis czas mieszajac aceton i "wyciskajac" z kartona pozadana substancje. Mam w planach trzymac to az poltorej godziny, zeby miec pewnosc ze cala substancja wydostanie sie z papiera, ale czy po takim czasie aceton nie rozpusci mi blotterka/farby znajdujacej sie na nim? Nie zrobi sie z tego bloto? Nie odparuje przez ten czas?? A moze 1.5h to przesada i spokojnie wystarczy poswiecic mniej czasu na ten zabieg??
-nanosze aceton na podklad (wybralem mocna tabake byc moze redbull'a jak dostane)
-odparowuje aceton i... MNIAM

Bedzie dobrze? Sorrki, ze mecze ale przezorny zawsze ubezpieczony no nie?? ^_^

Aha.. Bylbym zapomnial: doswiadczeni w bojach z ta substancja powiedzcie mi czy 1.5mg sniffem dobrze zrobi?? Ogolnie jestem raczej srednio doswiadczony w psychodelikach, ot kilka lepszych tripow i najsilniejszy mialem po mahomecie w ilosci ok 38-40mg i tutaj chcialbym mniej wiecej z taka sama, moze ciutke wieksza moca. Wiadomo, ze substancje nie sa takie same, ale mysle ze moglibyscie ocenic czy powinienem byc zadowolony i czy te poltora mg sniffem to srednia czy raczej mocna dawka..
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012 przez Zatox, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 80 / 3 / 0
...a dawka tak niska, jak 4mg, może Cię zabić.
czyli bez różnicy, czy przyjmę to na blotterze, chusteczce, czy do nosa na tabace ?
czyli mogę sobie odpowiedzieć sam na pytanie, że 3mg chyba nie jest niebezpieczna, aczkolwiek nie jest już niską dawką, si ?

btw.
Dawkowanie tego związku waha się w przedziale 500-1000 mcg
w sensie, że to dawka substancji, żeby zadziałała.

wciągałem 1.4mg, teraz chcę x2
WSZYSTKO co napisałem na tym forum to moja wyobraźnia, fikcja, własność intelektualna, nieprawda pisana pod wpływem upojenia alkoholowego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.