Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 134 / 2 / 0
330 mcg - bardzo łagodna jazda. Powiedziałbym nawet, że nie zaszkodziłoby wrzucać na pierwszy raz 400 mcg w naszym wypadku.
  • 3127 / 27 / 0
Na moich kartonikach bedzie 500mcg i chyba tyle pojdzie na 1 raz. Dzieki za info.
High, how are you?
  • 134 / 2 / 0
Jedz śmiało. Ja chyba jutro wypróbuję mix 25C i 25D. Zastanawiam się jeszcze nad dawką, jako że wrażliwy jestem ;-)
  • 300 / 2 / 0
opak pisze:
Co do laczenia z tryptaminami nie probowalem jedyny mix jaki przetestowałem to z MDMA wrzucone jakos po peaku.
i jak taki mix ? a jakby tak połączyć peaki obydwu ? :)
  • 2013 / 84 / 0
ja podobny vix zarzucalem, 2C-P z metedronem i juz mnie grzalo troche za mocno, myslalem ze mi skóra spłynie sasasasasa. A imo lepiej 25C sie oplaca freebase, wystarczy nasaczyc jakis material/ cos jak z jahwe i elegancko szybko wchodzi ;) ale kartony tez sa wyjebane, oldsql hehe
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2010 przez p4g4y0zzz(X), łącznie zmieniany 1 raz.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3127 / 27 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
ja podobny vix zarzucalem, 2C-P z metedronem i juz mnie grzalo troche za mocno, myslalem ze mi skóra spłynie sasasasasa. A imo lepiej 25C sie oplaca freebase, wystarczy nasaczyc jakis material/ cos jak z jahwe i elegancko szybko wchodzi ;) ale kartony tez sa wyjebane, oldsql hehe
Freebase bedzie miał pewnie lipną biodostępnosć, trzeba by go wpierw sprowadzić do soli. No chyba, że ktoś jest fanem waporyzacji (wtedy z kolei lipa z wymierzeniem odpowiedniej dawki).
High, how are you?
  • 1233 / 14 / 0
Freebase niestety słabo wchłania się z kartonika :-( Nadaje się tylko do palenia. Tą drogą działa zdecydowanie mocniej niż pod język. Duża część 25C i tak nie wchłonie się ze znaczka, a spłynie razem ze śliną i w wątrobie ulegnie dezaktywacji. Problemu tego nie ma paląc freebase, gdzie praktycznie wszystko przechodzi z płuc do krwio-obiegu.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
No to grunt zeby tych kartonikow nie trzymac pod jezykiem co bylo juz omawiane bo wtedy faktycznie slabo dzialaja
  • 134 / 2 / 0
Wczoraj zmiksowałem 25C i 25D. Nie polecam - efekty głównie jak po 25D a przy tym niemiłosierny, wkur**ający speed. Wrzuciłem 330 mcg 25C i 1 mg 25D. Zjadłem o 18. Do 24 utrzymywał się speed. Do 3 w nocy popijałem browara, żeby położyć się do łóźka. Wizualnie nie było lepiej niż po samym 25D.
  • 2013 / 84 / 0
Samo 25C w dawce 500mcg waporyzowane to tez nic ciekawego, tylo spore poprawienie nastroju i speed, wiecej efektow nie zauwazylem. Dzisiaj bede probowal 1mg.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.