Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 7 / 0
Jak dla mnie do waporyzacji nadaje sie calkiem calkiem, na maczankę nie koniecznie.
Troszke wiecej pisałem w ogolnym: http://talk.hyperreal.info/syntetyczne- ... ml#p999147
  • 6157 / 432 / 12
Przetestowano 80mg tego specyfiku - gdyby nie dawkowanie (które jest wyższe), to byłby identyczny do AM-2201. Do tego, pojawił się wspomniany wcześniej ból głowy. Nie widzę powodu, by wybierać AM-2233, gdy szeroko dostępny jest AM-2201.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1472 / 26 / 0
Sądząc po opiniach to nie jest tak że am 2233 jest nie za mocnym ,przyjemnym kanna,który jak stosujesz z głową to ciężko jest przedawkować i ogólnie przyjemny nie hardkorowy profil działania

a am 2201 mocno hardkorowa psychodeliczna faza nie dla każdego,potrafi niezle namieszać w mózgu jedna z najmocniejszych kanna

więc profile działania widzę całkiem inne
  • 6157 / 432 / 12
Emce pisze:
Sądząc po opiniach [...] profile działania widzę całkiem inne
Próbowałem osobiście obu, dwaj koledzy także. Wnioski mieliśmy zbieżne.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 41 / 1 / 0
Po 2233 u mnie tylko i wyłącznie występował pisk w uszach :-/ żadnych rekreacyjnych właściwości nie zauważyłem. Totalna porażka z tym 2233 :kotz:
  • 194 / 2 / 0
Jak dla mnie kupa na maxa. waporyzowane ekstremalnie duze dawki co w efekcie dawalo lekki chill trwajcy max 20min i tu calkowicie efekty sie konczyly i zaczynal sie kurewski bol glowy. zajaralem to max 10 razy i wyrzucilem
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 3 / / 0
przy paleniu i waporyzacji daje bardzo mizerne efekty. Natomiast jedzony w dawkach 15-20mg Am-2233 daje bardzo przyjemny chill jednakze z uczuciem takiego dosc przytlaczajacego efektu ''banki mydlanej'' na glowie. Testowane w takich wlasnie dawkach przeze mnie i moja kobiete. Przy jedzeniu tolerancja wzrasta lawinowo ale szybko spada.
  • 729 / 6 / 0
Potwierdzam pisk w uszach, "słabsze" działanie od AM-2201; pisk w uszach zatrzymał dawkowanie w górę, tolerkę też mam na kannabinoidy przyznam. Ucisk na sercu obecny. Działać działa, jak AM tylko bez mindfucka, tak powiem. Bezużyteczne dla mnie.

Witamy po przerwie! ;) - surv
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 48 / / 0
Ja osobiście polecam, na w proporcjach 1g am na 30g maczanki wyszedł mega, robiony na mięcie, fajnie upierdalał po paru buszkach, działał konkretnie i szybko schodził, co dla mnie było dużym plusem. Pół godziny mega efektów, po czym powrót do rzeczywistości. 1g na mięcie, starczył na 3 grube lole w proporcji 1:1 z tytoniem. Osobiście polecam, ale też trzymać się dawek, bo może zwalić z nóg.
  • 58 / 2 / 0
Testowalem to AM-2233 z 2 zrodel.
Jeden nie mial praktycznie nic wspolnego z drugim.
1. bardzo podobne do AM-2201, latwo przedawkowac - lęk, paranoje, rzyganie
2. lekkie dzialanie w tle, zaspokajalo glod kannabinolowy, jednak po spaleniu czuc 'pol fazy' prawdopobnie dzialanie tylko na 1 receptor. przepalic sie trudno - pisk w uszach
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.