Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 3 / 0
@milan888 - polecam zarzucić 4homet albo 25D-NBome, usiąść z paczką tego palenia, pomyśleć chwile o tym czy warto to dalej ćpać, po czym jeśli dojdziesz do takiego wniosku spuścić w kiblu, a na trypce łatwo dojdziesz do tego, że to czego szukałeś i potrzebowałeś nigdy nie było AM'em, a w nagrode możesz sobie kupić worek zioła, skręcić grubaśnego lola i zajebać się jak prawdziwy zdrowy człowiek :) w moim przypadku podziałało, chodz nie powiem, że bym sobie zapalił z chęcią jednorazowo, jednak szkoda do tego wracać znając czestotliwość dopalania tego specyfiku. Myśle, że to przez to że tak krootko kopie jest taki ssanie na to.
  • 268 / / 0
surveilled pisze:
Także uważam, że ciągi są bez sensu. Raz na jakiś czas, na imprezie zjarać tego dużo w parę godzin - to moja opcja.
Opcję popieram, imprezowe palenie tego specyfiku to na prawdę dobry motyw, szczególnie w dobrym towarzystwie.
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że podczas palenia ważny jest s&s. Tripy spędzane samotnie w łóżeczku są w cholerę psychodeliczne, ale bongo w kilka osób to na prawdę dobry pomysł, szczególnie przez specyficzne odbieranie sygnałów werbalnych z otoczenia, którego nie opiszę słowami, to po prostu trzeba przeżyć.
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 282 / 9 / 0
Zrobiłem maczankę 1g am-2201 na 40g tytoniu i jestem nawet zadowolony. Działanie jest dość ciekawe, choć mało euforyczne, no i jest krótkie. Już przy pierwszym paleniu można było zauważyć dość wysoki potencjał uzależniający, chęć dopalenia była mocna, ale do opanowania. Nie rozumiem tylko, dlaczego tutaj poleca się robić maczankę na 60g suszu. Żeby się mocno uwalić, muszę spalić trochę ponad lufkę mojej mieszanki. NIe wiem, może coś zjebałem? Produkowałem mieszankę za pomocą acetonu, może podkład zły? Efekty uboczne raczej są niewielkie, raz bolała mnie trochę głowa, puls trochę przyspiesza, ale tylko trochę i to w sumie tyle. Nie odnotowałem problemów ze snem.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 6157 / 431 / 12
Marv pisze:
Zrobiłem maczankę 1g am-2201 na 40g tytoniu i jestem nawet zadowolony. [...] Nie rozumiem tylko, dlaczego tutaj poleca się robić maczankę na 60g suszu. Żeby się mocno uwalić, muszę spalić trochę ponad lufkę mojej mieszanki. [...]
1g/60g robi się wtedy, gdy produkt ma służyć "miłemu upaleniu", a nie "mocnemu uwaleniu".
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 381 / 5 / 0
Wszystko jest kwestią względną,dla mnie "miłe upalenie" to "mocne uwalenie".Także dla mnie to to samo.Ja np. robię maczanke na 30/35,max już te 40g podkładu i kurze to w 2-3dni.Potem są takie akcje,że ktoś jara amadeusza ze mną i łapie badtripy,a ja cały zadowolony.Każdy ma po prostu swój gust co do bomby,jaką chce osiągnąć.; )
  • 282 / 9 / 0
Nie wiem co w przypadku tej subtancji miałoby znaczyć "miłe upalenie", ale kit tam. Muszę napisać sprostowanie do poprzedniego posta. Coś jest w teorii wyrabiania receptorów, albo wcześniej coś psułem. Po spaleniu w butli jednego, dużego nabicia na czterech, kompletnie nas poskładało - nikt nie był w stanie się ruszyć, po zamknięciu oczu występowały ciekawe i intensywne CEVy, była też spora śmiechawa. Standardowo, trwało to dość krótko, jakieś 30-40 minut po czym zaczęło opadać. Po weekendzie spędzonym z am-2201 widzę negatywny wpływ na pamięć, zdolność abstrakcyjnego myślenia i psychikę (odnowiła mi się na moment nerwica, z którą myślałem, że już się pożegnałem).
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 268 / / 0
Osoby poszukujące miłego upalenia powinny zacząć się rozglądać za UR-144 lub JWH-xxx, AM'ka swój fame zdobyła dzięki psychodelicznym fazom i taki już jest ten kanna. Zamiast psioczyć na nieszczęsne AM zacznijcie palić coś innego, tyle. Skutki uboczne AM-2201 są opisywane często i znane powszechnie.
  • 87 / / 0
Czy od am2201 wystepuje uzaleznienie fizyczne??
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 6157 / 431 / 12
Z jednej strony zachodzi downregulacja receptorów (główny powód symptomów odstawiennych od depresantów), która, domyślam się, jest odpowiedzialna za większość efektów zaraz po odstawieniu, ale jest ona krótkotrwała. Z drugiej strony, te same symptomy występują jeszcze podczas palenia, tylko w nieco mniejszym stopniu. Ze względu na ten drugi aspekt, powiedziałbym, że nie.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 268 / / 0
Jak w ogóle miało by się objawiać uzależnienie fizyczne od kannabinoidów? Nie potrafię sobie tego wyobrazić
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.