Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 264 / 2 / 0
Ostatnio mój kumpel (po kilku piwach) zapalił max 2mg Am2201 i po jakimś czasie skarżył się na ból głowy i po jakimś czasie zakończył to wszystko solidnym bełtem. Dodam ze sporadycznie pali trawę i czuje się po niej dobrze. Jak widać nie na wszystkich działa spoko.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 303 / 1 / 0
Jeszcze a propos AM, paląc wieczorem, nie macie nudności na drugi dzień rano? U mnie się zdarzają, do tego dziwny ból głowy. Na pewno od tego, bo z niczym nie łączyłem. Szybko mija, ale jak się czasem o tym pomyśli, to się palić nie chce. Organizm się broni, tak źle to na niego działa?
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6157 / 431 / 12
U mnie także. Jednak ten krótkotrwały wstręt do następnej lufki uważam za użyteczny, bo nie wpadam w ciągi.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 7 / / 0
chciałbym się spytać w jakim stopniu ten kannabinoid ma wpływ na mieśnie, odwadnia tak samo jak normalne palonko?
  • 550 / 3 / 0
AM przestałem palić spory czas temu i zniknęły moje problemy z nadwrażliwością zębów na temperaturę i niektóre rodzaje pożywienia. Kiedyś nie wiązałem ich z AM. Teraz wiążę.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
Komuś jeszcze syfi cały pysk na 2 tygodnie po AMce?
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
Widzę że nie tylko mnie nudności z bólem głowy się pojawiają.
Wygląda to tak że jak zamówię bo staram się teraz ograniczać to oczywiście ciąg do wyzerowania samarki, ale już drugiego czy trzeciego dnia przez cały dzionek boli mnie głowa tak że głownie śpię, leżę i się wiercę. A jak wstanę to mi zaraz nie dobrze, ale to tak jeden dzień i mija. Tylko że zauważyłem to po którymś zamówieniu AMki, inaczej nie miewam takich objawów.
  • 198 / 7 / 0
Ja przez kilka dni po kikudziesięc mg miałe tachykarde przez kilka dni... To było przykre.
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 306 / 36 / 1
dość niekorzystnie wpływa na zęby - ukruszenia, mikropęknięcia szkliwa, silna nadwrażliwość na ciepło i zimo itp.
temat był już poruszany w wątku ogólnym -> http://talk.hyperreal.info/2201-tek-ogo ... 8-510.html
we were somewhere around Barstow
  • 381 / 5 / 0
Bardziej szkodza mi szlugi.Z negatywnych skutków ubocznych przy mocnym przepaleniu wjazd na płuca,krótkotrwały i lajtowy do opanowania,czasami zdarzało mi się rzygać ale po alkoholu to niby nie ? Niekiedy i bolała mnie też głowa,ale przy ilościach maczanki jakie potrafie spalać to nie dziwne - najzwyklejsze niedotlenienie.Na zęby nie ma u mnie w ogóle wpływu,zawsze były nadwrażliwe i zaniedbane,mam jeden ukruszony ząb (gałąź w twarz) i mimo sporej ilości materiału,który poszedł z dymem wcale nie ukruszył się dalej,dalej siedzi mi w dziąsłach i tak ma zostać.Najgorszy jest ten efekt zombie po ciągach,problemy z pamięcią i chęcią na następnego bucha,ale to wszystko mija bardzo szybko.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.