Wszystko jest legalnie jeśli chodzi o papiery. Po prostu biorę od róznych magików wiecej tego...
Wiecie co mogą zrobić magikom? czy to tylko ja przypał będę miał? Teraz jak sobie patrzę na to wszystko.. to nawet okazujes ię ze jest tego za dużo, przekracza to moje moce przerobowe ehh... jakieś pomysły? z drugiej strony grzech nie brać, jak kiedyś moze zabraknać... a kasa z tego nawet dobra....
obawiam się tych konsekwencji... czy papiery mnie obronią czy nie.. jezscze robie wysyłki i mam zawalone całe mieszkanie papierami... to chyba na jedno wtedy by wskazywało :(( pomysły jak się bornic, gromadzic to dalej i nie ponieśc konsekwencnij? albo ponieś
23 maja 2022kosmaty91 pisze: Czesć, od kilku lat lecze się przeciwbólowo, ale z racji tego, że dużo moich znajomych korzysta z tych samych preparatów - to biorę trochę więcej dla nich. Czy mimo dokumentów, wychodzi 1 paczka na miesiąc - ja mam 10... na wypadek jakiegoś wjazdu na chatę, mogę mieć przypał?
Wszystko jest legalnie jeśli chodzi o papiery. Po prostu biorę od róznych magików wiecej tego...
Wiecie co mogą zrobić magikom? czy to tylko ja przypał będę miał? Teraz jak sobie patrzę na to wszystko.. to nawet okazujes ię ze jest tego za dużo, przekracza to moje moce przerobowe ehh... jakieś pomysły? z drugiej strony grzech nie brać, jak kiedyś moze zabraknać... a kasa z tego nawet dobra....
obawiam się tych konsekwencji... czy papiery mnie obronią czy nie.. jezscze robie wysyłki i mam zawalone całe mieszkanie papierami... to chyba na jedno wtedy by wskazywało :(( pomysły jak się bornic, gromadzic to dalej i nie ponieśc konsekwencnij? albo ponieś
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.