Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
Ktos moze ma jakies doswiadczenia? Szukalem trip reportow ale nic nie znalazłem. Czy dawkowac to jak normalne LSD? Czy 200mcg bedzie ok?
  • 3497 / 742 / 9
Weź pół na początek, nie znasz niuansów. Wszystkie te analogi są prodrugami, w ciele odpada ta reszta i we krwi krąży LSD. To jest po to aby wykorzystać lukę prawną.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 117 / 2
Nie wiem w praktyce jak jest z dawkowaniem ale spodziewałbym się prędzej większego dawkowania od normalnego LSD
  • 3497 / 742 / 9
No tak, bo trzeba przyjąć więcej wagowo. Wal od razu ld50.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Godzina 23:40
Większa polówka, ląduje pod dziąsłem.
00:40 druga polowka
  • 83 / 1 / 0
Godzina 2:00
0 efektów.
Cały kartonik pod język, ale nie spodziewam się żadnych efektów. Czy alkohol i THC mogły jakoś zmniejszyć działanie?
  • 1524 / 392 / 13
trzeba było walić LD50

tera to po ptokach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 83 / 1 / 0
400mcg było ok. Następnym razem 600.
  • 39 / 3 / 0
alko zbija fazę, a THC może bardziej podbić.
  • 3497 / 742 / 9
Fe, oral be, anal fe. Atom żelaza - ciężki = mniej kwasa w kwasie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.