Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
That is 1b-LSD.
Solve this in at least 60% ethanol 50mg in 50ml let
that solved for 8-10h and shake it hourly
if possible till you see that dissolved completely!
kurde czyli to 50mg 1b-LSD
słyszeliście o tym ?? nie pomyliło im się z 1p ??
The body or a conscious mind'
wydaje się że nic strasznego nie wyślą
odpiszą poproszę jeszcze o ten wzór jak radzisz
na razie napisali to co w 1 poście
Jeszcze weź mi na priv vendora wyślij.
Zgienty pisze:Być może zajdzie tu analogia 2C-B>2C-P.
A tak to spoko :)
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
rzabanakwasie pisze:Bez kitu może to 1-bromo-lsd XD Coś jak ALD-52 tylko zamiast metylu wystającego z ogonka karboksylowego jest brom.
The body or a conscious mind'
rzabanakwasie pisze:Bez kitu może to 1-bromo-lsd XD Coś jak ALD-52 tylko zamiast metylu wystającego z ogonka karboksylowego jest brom. Weź zrób roztwór w 50ml i przyjmij 0,1-0,2ml(0,1-0,2mg) i zobacz czy przeżyjesz![]()
Jeszcze weź mi na priv vendora wyślij.
Nie dość, że analogia to z dupy wyssana, bo w cząsteczce bardziej liczy się gdzie niż co, a lizergamidy do fenetylamin są tak podobne że wcale, to jeszcze 2c-b>2c-p jest prawdą tak uniwersalną, jak kfc>mac.Zgienty pisze:Być może zajdzie tu analogia 2C-B>2C-P.
A tak to spoko :)
dodam że całkiem sporo na paluch i oblizałem gorzkie ale nic raczej się nie stało
i moje pytanie czy lizergamidy działają od razu połknięte na pełny żołądek ?? chyba nie co ??
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.