Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 6157 / 431 / 12
Jak AM-2201 pojawiało się na scenie to nawet wykazywałem, że ten fluoropentyl może rozkładać się do szkodliwych kwasów z fluorem w strukturze, ale sam nie jestem do tego przekonany. Wiadomo, że może nawyrabiać szkód, acz to - jak zawsze - kwestia dawkowania, i to w długiej perspektywie czasowej. Mi AM-2201 jakichś większych nieprzyjemności nie nastręczało, więc nie szukałem winnego.

Tak czy inaczej, AM-2201 i MAM-2201 (oba mają w strukturze fluoropentyl) to raczej kannabinoidy "imprezowe" - nie zdzierżyłbym palenia tego częściej, pewnie z 5F-UR będzie podobnie. Wciąż, miałem już do czynienia z A-834,735, który to fluoru nie zawiera i w "imprezowości" przebija oba wyżej wymienione. Wkrótce powinien pojawić się na rynku, i mogę się założyć, że będzie hitem.

A na "nieimprezowe" palenie, to poza zwykłym UR-144 nie wskazałbym żadnego kannabinoidu obecnie dostępnego. JWH-122 to był ideał. Był.

Podsumowując, palenie fluorowych kanna "imprezowo" oszczędzi Wam toksyczności ich metabolitów. Na co dzień, zdrowszymi zdają mi się być Przysmaki Olgi "Kory" J. ( ;) ), lub też bezprawne u nas, a prawne u sąsiadów klasyki.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 744 / 28 / 0
Racja, 122, 210, 81 to były czasy %-D Faktycznie z tym fluorem to nie ma żartów, na szczęście Pupilowi udało się gładko przejść z am na ur, natomiast nowa seria A- zapowiada się ciekawie, tylko jeszcze czas działania zwiększyć :) Tymczasem, nic tylko czekać cierpliwie.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 259 / 1 / 0
Ej Wy poważnie z tym fluorem? Gdzieśtam kiedyśtam czytałem na konkurencyjnym forum jakieśtam wypociny ludzi pt. 'bójcie się gróźnego fluoru w am-2201' obok teorii spiskowych niejakiego staregokonia nt. ogłupiania społeczeństwa przez fluor ale myślałem że ludzie którzy w nie wierzą to tylko legenda :nuts:
  • 3362 / 349 / 0
Strach ten bierze sie z tego, ze wiele ludzi ktorzy palili am2201 mieli problemy z zebami, typu nadwrazliwosc, ulamania, bole.
  • 45 / / 0
FajnieJest pisze:
Strach ten bierze sie z tego, ze wiele ludzi ktorzy palili am2201 mieli problemy z zebami, typu nadwrazliwosc, ulamania, bole.
Siejesz propagandę, ja paliłem AM 2201 w dosyć sporych ilościach i żadnego problemu z zębami nie mam.
Nie myj zębów milordzie bo tam siedzi śmiercionośny fluor
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Wszystko zalezy od indywidualnego organizmu. Nie mowie, ze kazdy bedzie mial rozpierdol zebow, ale troche ostroznosci i uwagi nigdy nie zaszkodzi, szczegolnie przy nowych substancjach jak syntentyczne kanabinoidy.
  • 45 / / 0
FajnieJest pisze:
Wszystko zalezy od indywidualnego organizmu. Nie mowie, ze kazdy bedzie mial rozpierdol zebow, ale troche ostroznosci i uwagi nigdy nie zaszkodzi, szczegolnie przy nowych substancjach jak syntentyczne kanabinoidy.
Wszystko z głową ;) Oczywiście ostrożność, rozsądne dawki nikomu nie zaszkodziły. Ale jak widać młodsi użytkownicy nie znają granicy rozsądku. Także nie siejmy paniki i propagandy.
Fluor w odpowiednich ilościach jest pierwiastkiem niezbędnym dla prawidłowego rozwoju kości i zębów (odkłada się w nich w postaci fluoroapatytu).
Gazowy fluor dobrze wchłania się przez drogi oddechowe i pokarmowe. Związki fluoru obecne np. w żywności dobrze wchłaniają się z dróg pokarmowych.
Uwaga! Użytkownik Edamski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6157 / 431 / 12
Bardzo mi się podoba ten związek. W sumie takie jakby AM-2201, wersja 2.0. Działa tak samo krótko i w tak samo niskich dawkach, ale jakoś lżej i milej. Do tego fajnie się miksuje.

Mam go w postaci białego pudru, paliłem dawki rzędu 6mg z końca fajki i wszystko w największym porządku. Gdyby nie to, że to mało rewolucyjna struktura, to byłaby plakietka "Surveilled poleca". ;)
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 744 / 28 / 0
Bardzo ciekawa substancja. Pupil badał dawki ~3, 6, 9 mg oczywiście waporyzowane. Zdecydowane szybkie i odczuwalne wejście, gonitwa myśli bardzo rozbudowana, miłe rozluźnienie. Przypomina trochę ur-144 podczas wejścia ale widać różnice zdecydowanie, troszkę może nawet lepiej wypada na wejściu niż sam ur. Troszkę szkoda, że tak krótko (może i dłużej ale tolerka wysoka, ciężko stwierdzić) ale i tak wypada bardzo przyzwoicie, nie zamula tak bardzo, normalny powrót do rzeczywistości. Na samym początku troszkę przypomina a-834-735 ale jednak 5f-ur bardziej przypadł mu do gustu no i nie boli go głowa ani żadnych nieprzyjemnych posmaków, ale nie porównałbym tego do am-2201, fajnie się miksuje z ur-144. Na początku ostrożnie z dawkowaniem :) bardzo łatwo przedobrzyć co nie jest zbyt miłe. Jak na chwile obecną to kana ten zajmuje drugie/pierwsze miejsce po ur-144, no jeszcze zostało do badań sts-135 ale jeszcze pupil nie miał okazji więc się nie wypowie.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 129 / 4 / 0
zrobiłem mieszanke 1/60, troche za słabo, głosy, że jest 2-3 razy mocniejsza od ur-144 dla mnie są przesadzone

ktoś zrobił miksa z ur-144 i chce się pochwalić wynikami badań, odnośnie proporcji? myślałem o 1:1
bo na razie nie mam ur-144, a domyślam się, że miks tych dwóch subs. będzie tym czego szukam ;)
o Miksach piszemy w wątku http://talk.hyperreal.info/kannabinoidy ... 31146.html - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.