Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 52 / 0
Przy każdym kanna z czasem ta dysocjacja znika. Na wysokiej tolerce czujesz tylko jakby Ci ktoś obuchem w łeb jebnął.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 33 / 0
Aktualnie dostępna wersja UR-144 w postaci sypkiej nijak się ma do kiedyś dostępnych kryształów.
  • 165 / 10 / 0
eso pisze:
po uerce mam taki 'marihuanowy' natlok mysli i pomyslow i nosi mnie, zeby cos zrobic.
7 lat jaralem zioło kilka lat codziennie, swoje, w coffekach, polaki chemiki chyba wszystko co się da, natłok myśli miewalem ale chęci do działania ani "noszenia zeby cos zrobic" nie uswiadczylem , ale co ja tam wiem...

Dziś będę miał UR to stestuje :D
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 3955 / 147 / 0
jak ten ostatnio dostepny u jednego vendora sort? :listen:
niedojebanie genetyczne
  • 165 / 10 / 0
eso pisze:
jak ten ostatnio dostepny u jednego vendora sort? :listen:
Pierwszy raz jaralem urke wydajnosciowo dobrze 1g prochu= 100h zabawy, wapuje proch prosto z rury więc nie wiem jak wam t0 zobrazować, ale 1g każdego kanna to u mnie do 7dni 24h
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 492 / 16 / 25
zrobiłem z tego sortu 1:28 i jest zajebiście, tylko ta tolerka :-/ Po paru dniach nie da rady się porządnie upalić.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1521 / 72 / 0
To zalej cala maczanke acetonem, wycisnij go do pojemniczka, wrzuc tam polowe wycisnietego ziela i na laznie. Teoretycznie stezenie wzrosnie dwa razy, w praktyce zawsze sa straty, choć niewielkie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 141 / 33 / 0
Żałuję, że UR zniknie z polskiego rynku. Ten chill, relaks, sedacja przebija obecnie wszystkie wynalazki. Kilka buchów momentalnie indukowało regenerujący sen. Szybciej niż Midazolam Roche 15mg.
  • 510 / 52 / 1
Da się z uerki zrobić liquid do e-fajki? Jeśli tak to jakie proporcje na 10ml liquidu?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 52 / 0
Daj 150-200 mg na 10 ml. Pamiętaj by dobrze rozpuścić.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.