Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 66 / / 0
Na mnie najlepiej działają orzechy ,a najlepiej włoskie . Działają one przeciwzapalnie, skutecznie zwalczając wiele szczepów bakterii i grzybów chorobotwórczych. Obniżają ciśnienie krwi i poziom cholesterolu, usprawniają procesy trawienne.
" Działają też ściągająco na błony śluzowe i przeciwkrwotocznie. Zawierają zdrowe tłuszcze omega 3 Orzechy włoskie dobroczynnie wpływają na sprawność umysłową, koncentrację i pamięć. Dostarczanie ich sobie regularnie spowalnia procesy starzenia komórek nerwowych, i jak dowiedziono, chroni przed chorobami neurodegenarycyjnymi, w tym przed wciąż nieuleczalną chorobą Alzheimera."
  • 1262 / 17 / 0
I smakują jak gówno.

Mój zestaw aktualny:
Multi code
Mega Tran x2
Lecytyna 1200 mg
Noopept
kofeina
Mix orzechów praktycznie codziennie
Siłownia
Do tego dokupię etylofenidat, co jeszcze dorzucić?

Mam dużo koszmarów i nerwicę, budzę się co 2h jak śpię średnio przez 3 noce na tydzień jak to naprawić?
Ostatnio zmieniony 12 marca 2015 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Do tej całej listy dodał bym jeszcze picie regularnie zieloną herbatę (podobno cudowna na wszystko) i wywar z pokrzywy (wypieprza wszystkie toksyny z organizmu)
  • 642 / 18 / 7
Jednak się na to zdecydowałeś. %-D
Jak będziesz stosował EPH to wyrzuć kofeinę, za bardzo naspidowany będziesz. No, a jak już przy niej zostaniesz to bierz ją cyklami.
Dobrze, że jesz orzechy zawierają magnez oraz ala.
Tran też ok, jednak w okresie zmniejszonej ekspozyji na słońce, bowiem tran zawiera witaminę D, a wiadomo nadmiar zawsze szkodzi. Zastąp kwasami omega 3.
Przed siłownią zawsze się rozgrzewaj, i rozciągaj mięśnie. Mam nadzieje, że o to dbasz.
Poszukaj w internecie informacji na temat higieny snu. Osobiście się tym zainteresowałem i naprawdę z bardzo dobrym rezultatem. Budzę się bez budzika zawsze wyspany. Choć przez ostatnie dni choroba mi trochę napsuła, ale pracuję nad powrotem do stanu z przed.
Na nerwice i sen polece Ci melisę. W moim przypadku objawy nerwicy mineły po 2 tygodniach regularnego stosowania.
A i mógłbyś wspomieć o dawkach jakie zażywasz.
Jeśli chodzi o dawki EPH, wszyscy wszedzie piszą, że brać 15 -20 mg do nauki. Jednak się z tym niezgodze, bowiem przy tej dawce czuć już tą dopaminową euforię i w moim wypadku skończyło się to ciąglym dorzucaniem i zbudowaniem tolerki. Teraz biorę max. 10 mg. Taka dawka choć psychicznie niewyczuwalna znacznie poprawia zdolność koncentracji. :-)
Poniżej link opisujący skład orzechów:
http://www.walnuts.org/health-and-walnuts/nutrition/nutrients-in-one-ounce-of-walnuts/?linkServID=2AAA159C-08DE-E366-B19C5F3E810AE6DF
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1262 / 17 / 0
Bo tanie i łatwo dostępne, nie chce mi się łazić po sklepach dla pakerów ani zamawiać coś z neta za 120 zł co chyba jest trochę mocne.
Witaminy D praktycznie zawsze brakuje u nas 75% populacji ma niedobory ten tran to śmieszne ilości jej pewnie zawiera, zresztą sprawdzę.

Za bardzo naspidowany? Za dużo dopaminy? O czym Ty mówisz %-D tu nigdy nie ma za dużo :diabolic: tu hajp tu się wali alfę pvp I.V %-D
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
Mam dużo koszmarów i nerwicę, budzę się co 2h jak śpię średnio przez 3 noce na tydzień jak to naprawić?
Proponuje mniej alfy - powinny pomóc %-D

A tak serio - magnez dorzuć, jego niedobory mogą skutkować problemami ze snem.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
No, jak ja robiłem miks EPH z kofeiną no nie mogłem w miejscu usiedzieć, taki miks jest ok, ale raczej do fizycznej pracy nie umysłowej. W sumie nie wiem w jakim celu to stosujesz, może właśnie takiego efektu potrzebujesz.

@DeathAngel
Je dużo orzechów, więc raczej tu nie powinniśmy się upatrywać źródła tego problemu. Choć rzeczywiście magnez warto jeść przed snem. @NieLubieZielska
Wiesz co masz zrobić. ;-)
Poszukaj w tym wątku informacji na temat higieny snu @Berig krótko i dobrze to opisał.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 704 / 5 / 0
EPH z kofeiną to super przedtreningówka, do pracy umysłowej jest to dla mnie zbyt stymulujące połączenie.
  • 290 / 12 / 0
EPH z kofeina i L-teaniną ładnie współgra ale własnie mocno pobudza fizycznie jak po dobrym władzie.
Ja ogolnie teraz będę testował noopept, ALCAR, GPC, sulbutiamine ( ale chyba tez okazyjnie) i oxiracetam. Może dorzuce do tego sunifiram, ale sam nie wiem. Zbyt mocny i nieprzewidywalny jest dla mnie. Inne racetamy odstawiam na razie. Nie wiem czy jest sens łączenia ich, a jeśli już to niewielki
  • 15 / / 0
daniok2 pisze:
EPH z Kofeina i L-teaniną ładnie współgra ale własnie mocno pobudza fizycznie jak po dobrym władzie.
Może coś w tym jest, bo chociaż to głupie, to do włada bardzo często kofeinę mieszają.
Nootropic monster. Psychedelic Vision.
Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source.
Zablokowany
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.