Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
kerouac "ex-wsburroughs"
Tak sobie dumam.
Najgorzej się jak wstane rano. Chujowe samopoczucie, zajebisty kac moralny, praktycznie nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego, bo co mi przyjdzie do głowy po paru sekundach automatycznie staje się "niewazne, nie chce mi się, to bzdura".
Jak pierdolne kodeinki to zejścia nie ma :):)
p4g4y0zzz(X) pisze: Nie ma zejścia, ja tak myśle że tylko dzieci z kompleksami i z problemami w szkole mają zjazd gdzyż na zwałe te kompleksy mogą sie nasilać i jest po chuju fest, kurwa zresztą jak was jebie zjazd to weźcie sie w garść i nie dajcie sie, twój mózg jest twój i żadna substancja nie może zmieniać jego samopoczucia, chyba że sie poddacie i dostaniecie wpierdol od mózgu ;]
ArkejD pisze: (...)Chujowe samopoczucie, zajebisty kac moralny, praktycznie nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego, bo co mi przyjdzie do głowy po paru sekundach automatycznie staje się "niewazne, nie chce mi się, to bzdura".
Jak pierdolne kodeinki to zejścia nie ma ]
Dokładnie. Szczególnie, że na fazie pewne rzeczy nabierają znazenia a na zjeździe odwrotnie i jeszcze się źle czuję, że myślałem tak intensywnie nad takimi nieważnymi rzeczami :-/
Na zjazd z kota dobry jest deks i koda, ale kodę lepiej brać z kotem na raz a deksa potem jak już zjazd wejdzi :-)
Acha, i jeśli chcecie poczuć prawdziwy zjazd z kota weźcie go z LSD :diabolic:
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.