Wysyłka narkotyków pocztą
Moderator: Prawo
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Bombardując metamfetaminowe laboratoria, armia USA zabija dziesiątki cywilów – twierdzi ONZ
Według nowego raportu ONZ, amerykańska operacja antynarkotykowa wymierzona w domniemane laboratoria narkotykowe w Afganistanie spowodowała wiele ofiar wśród dzieci. Stany Zjednoczone zaprzeczają treści raportu.Poznań: 30 kilogramów narkotyków na terenie szpitala
Poznańscy policjanci przechwycili narkotyki warte blisko 1,5 miliona złotych. Podejrzani ukrywali je na terenie jednego z poznańskich szpitali. Dwóch zatrzymanych decyzją sądu trafiło do aresztu.Ale klucz w tym, by paczka nie rzucała się w oczy, wyglądała jak każda zwykła, do tego zawartość odpowiednio schowana... mówić jak nie będę z jasnych względów.
Do tego nadawca jako jakaś firma zajmujacą się czymś (najlepiej aby się zgadzało z stealthem wewnątrz paczuchy) i ryzyko prawie zerowe.
Tylko głową trzeba ruszyć!
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Uwaga! Użytkownik Diggry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
The child is grown
The dream is gone
Cheshire Cat ❤
Jest kilka WeRów w kraju, które lecą w kulki. Wg mnie najgorzy podpoznański WER Komorniki. Jeszcze się nie zdarzyło żeby mimo ekspresu dostarczyli na czas... Zawsze 24h w dupę lub weekend. A, co do Twojej sprawy. Skoro zamawiasz na adres babci, mamy i kota, że o siostrze nie wspomnę, to nie dziw się, że masz schizy.
*Używaj opcji [mentiion] lub cytuj moje wypowiedzi, dzięki temu widzę, że masz do mnie sprawę
* Napisz prywatną wiadomość - odpowiem jak najszybciej
*Jeżeli moje posty Ci pomogły fajnie jak użyjesz opcji [dziękuję]
MODERATOR GLOBALNY - MASZ KŁOPOT NAPISZ
a jak mocno panikujesz to moze warto zastanowic sie czy takie zamawianie jest dla ciebie hehe
Cheshire Cat ❤
Na czacie siedzi 125 uczestników Wejdź na czata