Współpracujemy przy projekcie badawczym Stowarzyszenia Substytucyjnego Leczenia Uzależnień "MAR" - czytać pierwszy post
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Nie zdążył spuścić w toalecie 200 gramów trawki
Chełmscy kryminalni zatrzymali 23-latka do sprawy pobicia mieszkańca miasta. W miejscu jego zamieszkania policjanci znaleźli i zabezpieczyli blisko 200 gram marihuany, które ten usiłował spuścić w toalecie. Dzisiaj z udziałem zatrzymanego będą wykonywane dalsze czynności procesowe. Jak się okazało, 23-latek powiązany jest ze środowiskiem pseudokibiców jednej z drużyn piłkarskich. Posiadanie znacznych ilości narkotyków zagrożone jest karą pozbawienia wolności do 10 lat.Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
29 sierpnia 2020misspill pisze: Troszkę pukam się w czoło jak takie coś słyszę. W takiej sytuacji szybko następuje nawrót nałogu. Nie wiem czy masz jakieś szanse substytucji, kontaktuj się na Skype z Profesorem.Nie wiem skąd wyciągnęłaś te wnioski, skoro nie wiesz nic o moim leczeniu, o którym, jak napisałem wyżej, nie chcę tutaj pisać. Poza tym nie leczę się wyłącznie farmakologicznie.
31 sierpnia 2020mniemanolog pisze: Ma ktoś może nr do lekarza? Jeżeli tak, to uprzejmie proszę o priv.Podane dane kontaktowe (na pierwszej stronie tematu) nie zawierają w sobie numeru telefonu, więc nie wiem czy doktor by sobie tego życzył.
Czym ty jesteś, ja byłem, czym ja jestem, ty będziesz.
11 lipca 2020metadon1962 pisze: Można się łatwo zorientować, że na wizytę do psychiatry trudno się dostać nie tylko przez NFZ ale także prywatnie.Projekt dotyczy osób uzależnionych - nie potrzeba skierowania, wolne terminy są zdecydowanie szybciej i nie trzeba być ubezpieczonym. Ponadto zgłaszając sie na terapie w warunkach ambulatoryjnych jesli pacjent zgłosi uzasadniona potrzebe konsultacji z psychiatra to jest przyjmowany poza kolejnoscia.
Nie każdy o tym wie dlatego odniosłem sie do powyższego zdania żeby osoby czytające temat i szukajacę pomocy wiedziały że jednak nie są w czarnej dupie.
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wątek został podzielony na kwestie techniczne przystępowania do tego programu (czyli ten tutaj), oraz Wasze opinie i przeżycia związane z terapią w tym programie (→ terapia-z-mar-relacje-wnioski-opinie-ra ... 69616.html ).
Dzięki @TymekDymek za założenie tamtego tematu zawczasu.
Dalsze dyskusje na temat np. "jakie leki dostałem", albo "profesor jest taki-śmaki" będą nagradzane ostrzeżeniami.
„I am someone who places great value on the detail. That was always the case, even in my days as a racing driver.“
~Niki Lauda
Masz zastrzeżenia do jakości mojej pracy? Skorzystaj → https://hyperreal.at/wystaw-ocene
Na czacie siedzi 1981 uczestników Wejdź na czata