ODPOWIEDZ
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
hehe a Jezus mówił ze się ich wystraszył jak do niego wyskoczyli :cheesy:
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
A ci na deksie przed ASP to byli z hypka? Czy nie chcą się przyznać? :P
@ eustachy
Świetny podpis.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Jeśli naprawde musisz jechać na Woodstock, to chociaż wysadz sie w tłumie!
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eustachy »
A dzięki .M

Ja byłem na dexie za ASP, nie byłem w stanie przyjrzeć się tym z przodu. :-/
"Trzeba walczyć z głodem, ale czy chleb robi się z mąki? Chyba nie, no w sumie ja nic o tym, na ten temat, nie wiem. W każdym razie nie wiem jak pan łączy mąkę z chlebami.. z chlebem. Na pewno z głodem trzeba walczyć."
  • 285 / 2 / 0
Eustachy, to Cię być może widziałam. Pozdrawiam :).
zielona pisze:
Jeśli naprawde musisz jechać na Woodstock, to chociaż wysadz sie w tłumie!
A to dlaczego? Jeśli nie lubisz imprez tego typu, to nie jeździj. Co Cię tak razi w Woodstocku?
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eustachy »
Jeśli mówisz o drugim dniu, to całkiem prawdopodobne ;-)

@Zielona
Rozumiem, że słuchasz disko-polo, ale trochę tolerancji mogłabyś wykazać.
"Trzeba walczyć z głodem, ale czy chleb robi się z mąki? Chyba nie, no w sumie ja nic o tym, na ten temat, nie wiem. W każdym razie nie wiem jak pan łączy mąkę z chlebami.. z chlebem. Na pewno z głodem trzeba walczyć."
  • 285 / 2 / 0
Chyba to był 2. dzień, chociaż... niezbyt pamiętam, wspomnienia z Woodstocku są odrobinę dziurawe ;).
  • 2179 / 31 / 0
EDIT: PS- najlepszy tekst woodstocku- Twoja stara pisze teksty do piosenek dla krysznowcow.
hahahaha to był namiot mojego kumpla, trzeba przyznać że robił furore. Co chwila ktoś podłaził i sie śmiał, robił zdjęcia itp. Ekipka była wyjebana, piliśmy komandosy i to u nas był "grób nieznanego alkoholika" ale ktoś zakosił nam krzyż i potem już tylko leżały tam artefakty w stylu niedojedzonej knyszy :D
Hidden mefedron User
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
@Zielona :>
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Gwynnbleid pisze:
EDIT: PS- najlepszy tekst woodstocku- Twoja stara pisze teksty do piosenek dla krysznowcow.
hahahaha to był namiot mojego kumpla, trzeba przyznać że robił furore. Co chwila ktoś podłaził i sie śmiał, robił zdjęcia itp. Ekipka była wyjebana, piliśmy komandosy i to u nas był "grób nieznanego alkoholika" ale ktoś zakosił nam krzyż i potem już tylko leżały tam artefakty w stylu niedojedzonej knyszy :D
Czyli to Wam podpierdoliłem gorzką czekoladę uzyskaną za krew co leżała przed namiotem. Dzięki, dobra była.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.