Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Witam serdecznie wszystkich dobrych ludzi mam nadzieję że są tacy,potrzebuje pomocy ponieważ mijałem się z policją oczywiście zawrócili za mną kontrola nie przedstawił się tylko odrazu zgaś auto zaświecił latarka mi do nosa w kajdanki mówiłem że robiłem peeling jak powiedział że naćpany jestem bo mam białego nosa zadzwonił po patrol zrobi mi testy wstępne to nawet kokainę pokazało pojechaliśmy na krew pobrali i prawo jazdy zatrzymane do wyniku badać i na przesłuchanie mam się wstawić za 2 tyg 14marca w sprawie 179.kk powód zatrzymania prawo jazdy 135.1 1a.to białe i kilka godzin przed szamane było :/Chciałbym poznać wasze zdanie jak się można bronic jutro oczywiście idę do adwokata co prowadzi moja inna sprawę ale mimo wszystko chciałbym poznać wasze rady oczywiście zgóry dziękuję jak dostanę wgl jaka kolwiek odpowiedzi.Oswiadczam że jestem dobrym człowiekiem spokojnym grzecznym kulturalnym i dodam jeszcze że jak się siukne to nie miota mną nie wykręcam szczęki ok idt jak nie którzy.
Pozdrawiam pięknie z góry dziękuję będę ogromnie wdzięczny
  • 4278 / 697 / 2117
potrzebuje pomocy ponieważ mijałem się z policją oczywiście zawrócili za mną kontrola nie przedstawił się tylko odrazu zgaś auto
Na jakiej podstawie zawrócił i ogarnął, żeś naćpany? Chujowe prowadzenie auta, nietrzymanie się kierunku jazdy? Wiesz, jak jedziesz prosto i byłaby to dzień, ew. noc to raczej policja z dupy nie zawraca za delikwentem i nie mówi do - niego zgaś auto, świecąc mu po nosie.
Chciałbym poznać wasze zdanie jak się można bronic jutro oczywiście idę do adwokata co prowadzi moja inna sprawę ale mimo wszystko chciałbym poznać wasze rady
Ode mnie dużo ich nie uzyskasz. Wpierdoliłeś się troszkę z dwóch powodów. Pierwszy i mocny powód to inna sprawa, za którą toczy się postepowanie jakieś. Nie wiem jaka, ale sam o niej pisałeś. Drugi problem to taki, że nie wiemy, dlaczego oni zawrócili i z partyzanta nakurwiali Ci po nosie, a nie np. sprawdzili alkomatem. Gdybyś jechał lewa/prawa to chociaż alkomat wpierw, a nie świecenie po nosie. Ty abyś tym policjantom znany już nie jest? Trzecia sprawa to taka, że wyjebałeś z pellengiem, a z automatu wyszło, że było ćpane. Nie wiem, jak w takiej sytuacji, kiedy leży papier z dowodami po badaniach, tobie toczy sie sprawa możesz jeszcze się bronić. Na pewno modlitwa, aby wymiar kary był sprawiedliwy, bo coś przyjebać Ci przyjebią. Ale to chyba chujowa troszkę sytuacja, w której ciężko o jakiś większy happy end.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 11 / 1 / 0
Zawrócili za mną pewnie z tego powodu bo było późno a jechałem do mamy bo strozoje przy takim Stoku nraciarskim
  • 4278 / 697 / 2117
No ale zakaz wjazdu, jakaś chujowa uliczka czy coś? Tak samemu z siebie policja z dupy nie zawraca. Tym bardziej pytanie od razu, aby zajrzeć do nosa. No kurwa, to prędzej alkomat by poszedł w ruch, niżeli patrzenie w kinol.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 672 / 304 / 0
@kamu316
Dziwne zachowanie policji, coś mogło wzbudzić ich podejrzenia że tak postąpili. Czy byłeś w przeszłości karany ? A może nos był biały że dostrzegli go od razu i pojechali za tobą. Zwykle policja nie zatrzymuje od tak bez powodu. Twoje auto zarejestrowane na miejscu, na ciebie ? chodzi o tablice, u nas pieski zatrzymują najczęściej obce tablice rejestracyjne, aby przypadkiem kogoś znajomego nie ukarać. Lepiej ukarać kogoś z obcego miasta, województwa. Była noc, oni w nocy węszą, pewnie nie było dużego ruchu i się napatoczyłeś na nich jako jedyny na drodze. Oni muszą ileś tam aut zatrzymać na nocnym patrolu, zwykle zatrzymują obce "tablice" lub jeżeli ktoś w widoczny sposób łamie przepisy, dziwnie się zachowuje albo miał już do czynienia z organami ścigania, karani wcześniej. Słuchaj swojego obrońcy, tyle możesz zrobić. Jeżeli rzeczywiście byłeś po amf i będą już na to oficjalne wyniki, pozostaję tylko przyznać się do winy i przeprosić. Najlepiej adwokata posłuchaj, teraz wrzuć na luz, czasu nie cofniesz, pomódl się, odpręż, odpocznij od tego wydarzenia, niczym się nie przejmuj. Najważniejsze, że nikomu nie zrobiłeś krzywdy, zatrzymałeś się do kontroli, nie uciekałeś i byłeś, jesteś człowiekiem grzecznym, na poziomie. Błędy każdy z nas popełnia. Ja myślę że wszystko będzie dobrze, w najgorszym wypadku grzywna i kara w zawieszeniu. Teraz się pilnuj i w autko nie wsiadaj bo możesz być obserwowany. I Wrzuć na Luz :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 11 / 1 / 0
Dziękuję ci Krzysiu za ten wpis jest bardzo budujący i życzliwy.Ten pan policjant już kiedyś mnie też zatrzymał i też świecił latarka w nos z tego co się orientuję to robi tak wszystkim młodym ludzią,moja poprzednia sprawdza dotyczy o zniszczenie mienia z którym nie mam nic wspólnego ktoś ukradł z takiej z stacji rowerowej na placu zabaw 2klucze i jeden śrubokręt było to w lipcu mnie nagrała fotopulapk miesiąc później przezchodzilem z psem i podszedłem do stacji z ciekawości czy uzupełnili te klucze nagranie trwa 9s na którym tylko oo stoję nie ma kopie nie skacze po tym Policjao 6 ranno kajdankach mnie wynieśli i wymusili na mnie żebym się przyznał,przepraszam najmocniej za chaotyczne opisanie sytuacji,jutro spotykam się adwokatem mam nadzieję że mnie coś pocieszy bo nie ukrywam załamany jestem strasznie na brak prawa jazdy mieszkam we wiosce bez samochód jak bez ręki według mnie jest to strasznie naciągane:(jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim dobrym ludzią wszystkiego czego sami pragną :)
  • 11 / 1 / 0
Sprawa nadal się ciągnie zmieniłem adwokata bo poprzedni działał na moją szkodę nic nie zrobil w mojej sprawie, w dzień przesuchania które miało się odbyć się nie odbyła ponieważ nie było jeszcze wyników badań.Zadzwonilem do starosty w 32 dzień napisałem maila do sądu to odpisali mi że komendant twierdzi że ,abrane prawo jazdy jest zasadne przesłuchanie miałem kilka miesięcy po tym jak mnie złapali wynik krwi to 89ng/ml sprawa o przestępstwo wyniki moim zdaniem są zafałszowane palę trawkę praktycznie codziennie na wieczór tylko i napewno nie wsiadł bym za kółko po spożyciu,krew badana była w Poznaniu placówce analityk.pierwszy adwokat mówił że mogę jeździć że napisał zażalenie na postanowienie sądu więc jeździłem dodatkowo tak zrozumiałem że jaknie złapią to sprawa się przyspieszy i szybciej mi zwrócą prawko więc widząc policję w jechałem pod zakaz mogli tylko wjechać tam z zaopatrzeniem i tu się zacząłelo dopiero do mnie dotarło że ten adwokat jest zły pogrążyłem sobie sprawę strasznie niby antysyatemowy adwokat działał razem z czujnym z dziennikarzem nie chce źle się wypowiadać ale nie polecam nikomu.aktualnie mam nowego adwokata który przesłuchiwał policjantów który powiedział mi że coś wyczail w notatkach u jakąś damy radę i teraz wiem wyczail to że policjanci w sądzie kłamali ponieważ zatrzymanie mnie miało miejsce praktycznie w lesie gdzie policjanci kłamali że miało to miejsce koło budynku nr 20 a na wydruku z testu narkotykowego są współrzędne lokalizacyjne i wskazują na lokalizację która ja mówię a nie jak mówią oni i jak narazie czekamy na sprawę 25lipca i jeszcze z akt się dowiedziałem że policjant napisał że ja oświadczyłem że wracam z imprezy od kolegi i zazylem amfetaminę nie wiem kiedy heh pytałem się go w tedy co tam pisze powiedział że jak chce wyjść to podpisuj to kurwa i nie dyskutoj Massakra bardzo ciężko jest jeszcze do tego wszystkiego mój tatuś leży w szpitalu a jest jedyną osobą która mogła legalnie prowadzić samochód:(Pozdrawiam goroco wszystkich dobrych ludzi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.