22 lutego 2021Arabella841 pisze: Przeczytałam post, ale nie wiem, jak brzmi pytanie?"Nerwica?"
Odpowiedź zaś brzmi, TAK!
Wspaniałe wiadomości!
REKLAMA
Moderator: Zdrowie
22 lutego 2021Arabella841 pisze: Przeczytałam post, ale nie wiem, jak brzmi pytanie?"Nerwica?"
22 lutego 2021bakajoko1337 pisze: @TMq chyba nie zrozumiales mnie do konca... Chodzi mi o to czy to co mysle o sobie to tak naprawde jest i inni to wiedzą czy sobie tylko wkrecamtylko sobie wkręcasz, miałem podobnie jak ty, po dwóch latach męczarni w końcu się przełamałem i poszedłem do psychiatry, dostałem leki sertraline (asertin) i diazepam (relanium) jak tylko mi się poprawiło, to moją pierwszą myślą było : dlaczego nie poszedłem do lekarza wcześniej, po co się tyle męczyłem, kurwa ale byłem głupi, więc nie zwlekaj z wizytą, naprawdę nie ma się czego bać.
22 lutego 2021bakajoko1337 pisze: @Arabella841 pytanie brzmi tak czy osoba chora psychicznie wie ze jest chora czy nie ma tej swiadomosci? Nie wiem czy mam nerwice i sobie wszystko wkręcam czy naprawde jestem jebnietyNie powinieneś mówić o sobie, że jesteś "jebnięty" jest to bardzo stygmatyzujące i zarazem szkodliwe dla ciebie.
22 lutego 2021bakajoko1337 pisze: @Arabella841 pytanie brzmi tak czy osoba chora psychicznie wie ze jest chora czy nie ma tej swiadomosci? Nie wiem czy mam nerwice i sobie wszystko wkręcam czy naprawde jestem jebnietyMoże być tak i tak, to zależy. Ale Twoje objawy ewidetnie brzmią dla mnie jak nerwica. Jednak to czym się martwisz to najprawdopodobniej wytwór Twojej wyobraźni i inni tego nie dostrzegają. Chyba musiałabym poznać Cię osobiście, żeby móc to stwierdzić na 100%
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 2 gości