Plamy/pokrzywka/rumień podczas stresu
SSRI obniżają poziomy katecholamin (dopamina, noradrenalina) i tutaj podobny przypadek był opisywany, gdzie ponoć pseudoefedryna pomagała uśmierzyć te efekty → topic51482.html .
Do tego polecam cetryzynę (antyhistamina II generacji) – 20mg przed snem. W Polsce trzeba iść po receptę jeśli nie chcesz płacić dzikich cen. Czyli pseudoef. rano (+ewentualnie przed porą obiadową) a przed snem cetryzynę.
Oba leki są ogólnie sprawdzone pod kątem efektów ubocznych – ale nie mogę zagwarantować, że przyniosą poprawę w Twojej sprawie (bo nie jestem lekarzem).
„I am someone who places great value on the detail. That was always the case, even in my days as a racing driver.“
~Niki Lauda
Masz zastrzeżenia do jakości mojej pracy? Skorzystaj → https://hyperreal.at/wystaw-ocene
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Hurtownicy dopalaczy mogą wrócić na rynek. Przez ponad dwa lata nie stanęli przed sądem
Mężczyźni podejrzani o prowadzenie hurtowej sprzedaży dopalaczy po dwóch latach wychodzą na wolność. Wszystko przez przedłużające się śledztwo. Wciąż nie wiadomo, czy i kiedy uda się ich postawić przed sądem.Zażółć Gęślą Jaźń
Na czacie siedzi 1940 uczestników Wejdź na czata