Pregabalina vs baklofen co lepsze do stosowania rekreacyjnego
się nie żegnamy
do zobaczenia niebawem
mordziaty mordziaty
mordziaty tycmczasem
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Użytkownicy narkotyków coraz częściej kupują je w darknecie
Coraz więcej osób zamawia narkotyki przez darknet. W ubiegłym roku liczba użytkowników załatwiających tam transakcje poszybowała w górę, a sieć określa się jako najszybciej rozwijający się rynek narkotykowy. Takie wnioski płyną z opublikowanych pod koniec stycznia rezultatów międzynarodowego sondażu skierowanego do osób używających narkotyków.Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Dodajcie ankietę.
Znam te leki już trzy lata.
Gdybym miał wybrać jedną, hmmmmm, trudne pytanie.
Obie substancje są zajebiste.
Jednak prega działa na gaba b, a baklofen na gaba a
Najlepsze jest połączenie obu - niesamowity haj !
Po latach stwierdzam, że jednak pregabalina lepsza.
Moim argumentem jest to, iż zażyłem 525mg dzisiaj i świetnie się czuje.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
24 stycznia 2021london5 pisze: Najlepsze jest połączenie obu - niesamowity haj !Chciałem właśnie dodać że czemu mielibyśmy wybierać jak można łączyć
Dlatego tu piszę i akurat o tym bo od kilku lat leczę się pregabaliną. Teraz po wizycie u neurologa dostałem baklofen na schorzenia neurologiczne i gdzieś właśnie chodziło mi po głowie że mogą być synergiczne...
Efekt - tak jak po dłuższym stosowaniu pregabaliny (mój organizm się nią wysycił) straciła swój "blask" i powody dla których ją brałem tak po dorzuceniu tabsa 25 mg z powrotem wjeżdża na dobre tory :D Mało tego, po takim połączeniu mamy w sobie substancje która wywołuje clearhead, podwyższoną decyzyjność, motywację, chęć do życia, nastrój, komunikatywność oraz płynność w wymowie. To tylko kilka które teraz przychodzą mi na myśl, w każdym razie przez te 6 godzin działania baklo można być najlepszą wersją siebie.
Niestety, nie jest to nootrop więc podkreślam. Jak kończy się działanie leku można odczuć zjazd (zależnie od tego ile wyciśniecie z dnia po baklo) więc po tych 6 godzinach najlepiej zarzucić kolejne 25 albo 10 o ile się już nie jest zbyt zmęczonym.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata