Kokaina - zatrucie
Moderator: Stymulanty
Jeżeli masz do mnie pytanie na forum użyj opcji "mention"
Jeżeli sprawa jest trudniejsza lub prywatna użyj PW (nie nadużywaj)
Jeżeli moja odpowiedz Ci pomogła użyj opcji "Dzięki"
Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Zgubiły go "resztki białej substancji" na dowodzie osobistym
Podczas kontroli policjanci zauważyli, że na krawędziach dowodu osobistego kierowcy są resztki białej substancji. To od razu wzbudziło ich podejrzenia. Wykonane testy wstępnie potwierdziły obecność w organizmie kierowcy trzech grup narkotyków. 38-latek odpowie również za złamanie administracyjnego zakazu prowadzenia pojazdu.kokaina jest jednym z niewielu euforycznych dragów, gdzie zdecydowanie wolałem mniejsze dawki niż większe, za co ten drag uwielbiam. +/- powyżej 50mg wchodzi mi na ciało i jest po prostu nieprzyjemne, nie czuję lepszej fazy. Czuję się struty, i to w taki sposób, jakbym zjadł coś zepsutego i miał dziwną grypę.
Za to 30-50? Mogę tak cały czas. Przy kokainie nie czuję, jak przy innych stymulantach "pogoni za fazą", o której wspominasz. Tak dobrze czuję się po niższej dawce, że nie potrzebuję i nie chcę nic więcej. Do tego nie mam parcia na "wspaniałe" pomysły jak podanie dożylne. Potrafię sobie odmówić dorzutki, bo jestem już np. zmęczony i nie chce się mi nie wysypiać. Zainteresowania po kokainie: interakcja społeczna, seks, pisanie, retrospekcja, kontemplacja, kameralne imprezy, spacery w naturze. Ach, aż się rozmarzyłem.
Stymulant dla mnie idealny. Staż w dragach prawie dekada.
Zdecydowanie jest to moja osobnicza reakcja, bo ludzie wokół mnie próbowali tych samych koksów co ja. I bez problemu brali 1,5-2x większe dawki niż ja.
Zawsze sprawdzałbym czy to co dostaje to jest kokaina i o jakiej czystości
tutaj https://sklep.sin.org.pl/ lub tu https://www.protestkit.eu/pl/
Już nie róbmy jaj, zazwyczaj jak kupujemy kokaine mamy pieniądze na tego typu testy i test na TLC też obowiązkowo.
Ja osobiście wolałbym kupić mniej np. 0.5g i kupić te testy niż potem nie być pewien co do czystości i w ogóle obecności kokainy w kokainie...
Na czacie siedzi 1940 uczestników Wejdź na czata